Svenska Youtube-fenomenet De Vet Du gör sin första Stockholmskonsert

De Vet Du slog igenom för något år sedan på Youtube med låtar som "Din Syrra", "Bågar Utan Glas" och "Sture P", och har sedan dess hunnit få 5 miljoner views på Youtube, bli signade av Universal och för en månad sedan släppa singeln "Fucka Ur" på diverse radiostationer.

De Vet Du levererar musik med glimten i ögat och fokus på parodi av olika samhällsgrupper, men alltid med en melodi och text som är svår att ogilla. Deras fanbas växer snabbt - för tillfället har de över 30 000 likes på facebook - och består av allt från vuxna till skrikande tjejer i yngre tonåren.

Nu på fredag den 21 december är det dags för deras första (och enda, på ett tag) Stockholms-spelning. Bandet har haft mindre inofficiella spelningar tidigare, men sedan genombrottet med Universal är detta den första. Platsen för spektaklet blir så klart Café Opera, som kommer att passa perfekt till denna festbetonade konsert.


OSA på följande länk för gästlista och fri entré till kl 23: http://partynews.se/cafeopera/_/cafe-opera-the-voice-christmas-party


Bordsbokningar: [email protected]

Mer information om: Café Opera

De Vet Du fanpage: Facebook