Tak satsar på musiken – bokar in internationella artister

Tak satsar på musiken – bokar in internationella artister

Sedan Tak öppnade högt ovan Brunkebergstorg har den internationella dansmusiken tagit plats på krogen. Nu gör de en stor nysatsning på musikprogrammet och utökar samtidigt nattklubbsverksamheten.

Från och med den 12 januari adderas mängder av namn från den internationella musikscenen till fredags- och lördagskvällarna. Samtidigt passar man på att uppdatera lokalen med bättre ljud, ny dekor samt regelbundna konstutställningar och vernissager.

– Precis som att restaurangen och baren levererar mat och dryck med internationell kvalitet vill vi förstärka musikprogrammet så att det kan göra detsamma. Favoriter som Nils Veranda och Takt kommer finnas kvar, men fler av Taks resident dj:s har blivit involverade för att skapa nya klubbkoncept, säger Julio Chichelnitzky, Music & Art Curator på Tak.

I och med satsningen blir det ännu mer nattklubbskänsla och livemusik under helgerna, medan vardagarna upptas av vernissager och konstutställningar. Trots ett ökat antal mer namnkunniga bokningar håller man fast vid att inte ta något biljettpris. 


– I en tid där det ofta kostar flera hundralappar att ta del av ett kvalitativt musikutbud känner jag mig extra stolt över att Taks nöjesutbud även fortsättningsvis kommer att vara gratis och tillgängligt, avslutar Julio Chichelnitzky.

Information