Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tak

3,7 • 17 recensioner
Tak

Frida Ronge står för de svensk-japanska matkoncepten på enorma Tak, högst upp i Hotel At Six. Här ryms restaurang, bar, råbar och terrass med utsikt i fyra väderstreck. Tanken är att maten ska matcha utsikten och skapa en upplevelse för både stockholmare och internationella gäster. Konceptet genomsyrar även interiören, som bland annat har inslag av 70-talskänsla. Under 2019 blev restaurangen den första inom koncernen Nordic Choice att bli KRAV-märkt med en stjärna.

Se även Unn

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 okt 2019

Som alla andra säger som varit här. Vilken vy!!! Wow.

Har varit i ingången några gånger faktiskt men då det varit alldeles för fullsmockat så har vi valt att gå. Men denna gången blev vi kvar här. Det var sommar, sol och stä... Visa hela »

27 apr 2018

Tak seglade snabbt upp som en favorit på kroghimlen och det är väl värt ett besök om plånboken tillåtet. Stort plus för fantastisk utsikt över Stockholm.

Mitt första besök var redan innan öppning på en provmiddag. Jag slog... Visa hela »

30 sep 2019

Går den här utsikten att slå?
Det är det första jag tänker när jag kommer upp på terrassen.
En sommardag med sol är det här magiskt! Både på dagen men även i solnedgången och framåt kvällen.

Nu... Visa hela »

20 jan 2019

Terassen:
Snyggt. Soft. Underbar utsikt. Sköna vibbar, bra för häng och njuta av solen. Skippa maten, om du inte är vrålhungrig. Bra events bla biokvällar, nu har de tillfälligt curling.
Minus att hela Sthlm vill hit, det blir låååå... Visa hela »

Listad i: Uteservering
26 jan 2018

Ramen lunch på trevliga restaurang Tak.

Listad i: Uteserveringar
25 maj 2017

Maten håller dock inte riktigt samma höga klass som restaurangen påstår. Det känns som om köket har höga ambitioner. Men det fattas mycket. Servicen och personalen däremot håller högsta klass. Läget och lokalerna är fina och trevilig... Visa hela »

18 apr 2019

Magisk utsikt över Norrmalm. Stor uteservering på taket samt grym restaurangdel, Råbaren. Asiatisk, magisk meny. Allt magiskt gott. Rekommenderas starkt!

5 sep 2019

Trevligt i syfta att inmundiga en drink. Men räkna med trångboddhet och dyr Carlsberg på flaska. Utsikten är det då rakt inget fel på!

3 mar 2018

Jag var på tak i somras och åt middag med några kollegor. Utsikten i sig är en riktig wow-faktor och att det var strålande sol var en stor bonus.
Lokalen är modern och snygg, personalen väldigt kunnig och trevlig.
Vi delade på några rä... Visa hela »

Listad i: Bästa AW
29 jan 2018

Absolut ett måste!

22 sep 2018

Gillar verkligen stället men för mig står och faller det med vädret och utebaren. Cocktailbaren är oavsett spännande på temat och maten bra, men skulle inte rekommendera någon omvägen hit om inte vädret tillåter

14 nov 2017

Ett måste i Stockholm.
Maten i matsalen en trappa ner var absolut god, dock lite överprisad enligt min smak. De hade bra service och mottagande. Takbaren är en av mina favoritbarer i stan.

5 feb 2019

Har hittills enbart ätit lunch här och den enklare barmenyn. Tycker allt har varit smakrikt och gillar de färska och fina råvarorna. Schysst utsikt över Stockholm.

11 jul 2019

På TAK får du en fantastisk utsikt över Stockholm och det serveras dessutom goda drinkar. Perfekt stopp innan solen gått ner och man drar vidare ut i natten! Kan vara lång kö till hissen upp ibland så räkna med lite kötid.

10 jul 2018 · Uppdaterad

Kom hit vid besök i Stockholm!! Fantastisk utsikt att kolla på när man tar ett glas och har hört att maten ska vara god - tyvärr inte provat på den själv dock. Jag var här för en AW och med sol tills solnedgången kunde det inte varit en bättr... Visa hela »

17 nov 2018

Nice vibe och vacker utsikt över Stockholm! Har aldrig ätit där så vet inte hur maten är, men det är ett perfekt ställe för aw! Absolut bäst på sommaren :-)

23 mar 2019

Räkorna var råa, servicen var kass. Tur att utsikten var fin i alla fall!!