Thatsup söker ytterligare en fullstack-utvecklare

Med Thatsup hittar du stans guldkorn, oavsett om du letar efter en restaurang, aktivitet eller något annat att göra i stan. Vi gillar att kalla oss själva för en startup, eftersom det brukar förknippas med unga personer, IT, tillväxt, innovation, höga ambitioner, skalbarhet och andra spännande saker. Och självklart startade vi i en källare. Men till skillnad från många andra, har vi en god ekonomisk ställning och på kort tid har vi blivit Sveriges största nöjesguide.

Nu söker vi en erfaren fullstack-utvecklare som vill vara med och utveckla vår sajt inför internationalisering, nya produkter, mm. Utöver Thatsup kommer du också att vara med och utveckla vårt systerföretag Ment - en sajt som ska revolutionera rekrytering och jobbsök.

 

Om Thatsup

Thatsup grundades redan 2008, med då som "WhatsupSthlm". Sommaren 2015 nylanserades sajten som Thatsup och mindre än ett år senare vann vi pris för Sveriges Bästa Livsstilssajt 2016 i InternetWorld/IDG.

Kontoret ligger centralt vid Odenplan i Stockholm, med bästa tänkbara grannar som t.ex. Lilla Ego, Flippin Burger och Sushi Sho. Organisationen består i dagsläget av tio personer på heltid och ytterligare ett gäng på frilans.

Vi anser oss vara en modern arbetsgivare med fria arbetstider, stort eget ansvar och korta beslutsvägar. Teamet är tight och eftersom vi jobbar med stans nöjesliv är det naturligt att vi ofta går ut och äter och gör roliga aktiviteter tillsammans.

Vi har 400 kunder som vi jobbar löpande med och över 400 000 unika besökare/mån, och inte sällan säger båda grupperna att vi är bäst på vad vi gör.

Sedan vi nylanserade som Thatsup har vi haft stark tillväxt. Planen är att fortsätta växa i Sverige närmsta månaderna, men målet är att skala upp internationellt så snart som möjligt!

 

Om din roll

Ditt jobb kommer röra allt som har med koden att göra på Thatsup och Ment. Det närmsta teamet blir vår CTO Fredrik Jungstedt (fullstack), våra två designers Sam och Jenny, samt vår frontend-utvecklare Andreas.

Vi tror att du kan knacka kod som ett rinnande vatten och att du är extra grym på backend-utveckling. Vi tror också att du har några års arbetslivserfarenhet inom området, gillar att komma med egna initiativ och har bra koll på både JavaScript, PHP och hur de arbetar ihop med databaser.

Om du gillar statistik och growth hacking så finns det stora möjligheter att bidra även på den fronten.

Vi tror att du kan:
- CSS/LESS/SASS
- GIT
- HTML
- JavaScript/jQuery
- NPM
- PHP

Och är:
- Smart, logisk och analytisk.
- Kvalitetsmedveten.
- Driven, självständig och uppskattar eget ansvar.

 

Ansök

Skicka din ansökan till [email protected]