Titiyo gör 20 spelningar på Strandvägen 1

Uppdatering: Spelningarna med Titiyo är inställda på grund av privata angelägenheter. Hon kommer inte att ersättas av någon annan artist, däremot planerar Strandvägen 1 en ny musikmånad till hösten.

Den 21 april inleds vårens musikmånad på Strandvägen 1, och den här gången är det Titiyo som gästar med fem spelningar i veckan fram till den 18 maj. Kvällarna kommer även att bjuda på gästartister och dj:s.

Titiyo kommer att spela tisdag till lördag under en månads tid - tisdagskvällen med en triosättning, onsdagar och torsdagar tillsammans med Woodlands och fredag till lördag med sitt ordinarie turnéband 13 gården.

– Jag har ju aldrig gjort något liknande tidigare, så det är en utmaning jag tar mig an med skräckblandad förtjusning, säger hon. Det är underbart att Pelle Lydmar i och med Strandvägen 1 fortsätter pumpa musiken här i Stockholm!

Musikmånaden har blivit ett stående inslag på Strandvägen 1. Tidigare gäster har varit Blacknuss och Eric Gadd, samt Petter som tog över scenen under fullsatta kvällar i oktober.

– Titiyo har en Soul. Efter att Blacknuss, Gadd och Petter värmt upp var det dags för en kvinna på scen. Human Climate, Never Let Me Go och Flowers är magiska och har snurrat på min spellista sedan urminnes tider. Jag vågade knappt hoppas att Titiyo skulle komma. Tack, nu åker vi, säger Pelle Lydmar.

Fri entré under kvällarna, men för att garantera plats rekommenderas bordsbokning. Läs mer om kvällarna på Facebook.

Mer information: Strandvägen 1

Visa på karta