Pressbild Pressbild

Träffa nyfödda lamm på Ulriksdals Värdshus

I mitten av april föddes årets första lamm på Ulriksdals Värdshus. Lördagen den 27 april bjuder värdshuset in till lammträff, där den som vill får chansen att träffa de nyfödda ungarna.

Under lördagen blir det mysfest på Ulriksdals Värdshus, när gästerna ges möjligheten att träffa de sex nyfödda lammen. Evenemanget är en del av värdshusets större vision, där målet är ett slutet kretslopp i vilket både människor och djur och inkluderade.

– Det här är första gången vi bjuder in våra gäster att träffa lammen på Ulriksdals Värdshus. Många besökare uppskattar fårens närvaro och vi märker av ett stort intresse för dem. Så nu när vi fått nästan alla lamm vill vi ge fler chansen att träffa och möta våra djur på nära håll, och samtidigt får vi chansen att prata om varför det är så viktigt med betande klövdjur, säger Maria Hult, trädgårdsmästare på Ulriksdals Värdshus.

Under lördagen öppnar även Ulriksdals nya glasskiosk, där det serveras sötsaker från värdshusets konditor. Från grillen serveras korv till barnen och kycklingspett med tillbehör till de vuxna.

Information
Visa på karta
  • Datum
    27 apr. 2019