Tävling: Restaurangjakten del I

Tävlingen har börjat - vilken är restaurangen och vad ligger den på för adress?

Jakten är igång, och nu tänkte vi se om ni läsare är lika kluriga som vi. Här kommer huvudpersonen in i leken - Falken. Med hjälp av vår omtalade och uppskattade sökfunktion Falken är du med och tävlar om en middag för två. Och det är inte på vilket hak som helst. Givetvis har vi valt ut och gömt en av våra favoritrestauranger i stan. Vilken, kanske du undrar? Lyckas du klura ut det och har lite flyt, så kanske det är du som får njuta av en 3-rätters middag tillsammans med en vän på samma restaurang som vi söker svaret på.


Mellanklassrestaurangen vi söker serverar italiensk mat och ligger i Vasastan. Ovan är en bild från restaurangen. Vilken är det egentligen vi söker, och vilken adress (postnummer krävs ej) ligger den på?

Skicka ditt svar till [email protected] och märk ämnet med svaret på frågan ("Restaurangen, Adressen"), samt glöm inte att skriva ditt namn, adress och kontaktuppgifter i mailet. Jakten avslutas den sista oktober och dagen efter presenterar vi även vinnaren, månadens restaurang och Restaurangjakten del II!

Priset avser en 3-rättersmiddag exkl. dryck för vinnaren och en vän