UgglaRheborgUlveson

Text uppdaterad 2008-12-04

Revyn för en bortskämd generation

"Varför går det så bra för alla andra? Är det mig det är fel på? Magnus Uggla, Johan Rheborg och Johan Ulveson är vardagsnojornas tre musketörer. Tre profiler välkända för sina skarpsynta betraktelser av samtiden – nu tillsammans i en unik uppsättning på Cirkus i Stockholm.

Med stor ensemble och orkester bjuder UgglaRheborgUlveson på shownummer, nya Uggla-låtar och en rejäl dos igenkänningsångest med utrymme för både värme och skratt. Det är en sorts Nyrevy som innehåller den gamla revyns alla beståndsdelar: monologer, dialoger, sång och dans. Men allt flätas samman på ett nytt sätt.

Det är högt tempo, oväntade vändningar och avancerad scenunderhållning. Både publik och teknik spelar framträdande roller. Materialet är nyskrivet och skräddarsytt för trion. Det är ett bollhav för vuxna. Det är glamour, lyx och lite ångest."

Så säger pressinformationen om en av höstens kanske hetaste underhållningsevent. Det är en skön trio som ställer upp på Cirkus från och med tisdagen den 16 september kl 19.30. Sedan körs showen varje torsdag (19.30), fredag (19.30) och lördag (15.00 och 19.30) till den 13 december. Biljetterna är släppta och finns att köpa (kostar 225-530 kr) på Ticnet.

www.cirkus.se
www.ugglarheborgulveson.se