Urban Deli visar fotbolls-VM på takterrassen

I sommar kan du njuta av fotbolls-VM på Takpark by Urban Deli på Sveavägen. Den vackra vyn över Stockholm, kylda drycker och fotboll är minst sagt ett lyckat recept på en skön sommarkväll.

Första matchen som visas är Sveriges premiärmatch mot Chile den 11 juni, vidare kommer alla Sveriges matcher, förhoppningsvis ända till finalen att visas. Karin ”Kakan” Hermansson är värd för den första matchen som Sverige spelar. Nästa match, den 16 juni, är Mikaela Lauren värd och hejar fram ett av Sveriges bästa idrottslag till framgång.

– Vi har tidigare visat fotbolls-VM för herrarna och för oss är det lika självklart att bjuda in till fotbollsfest när våra fantastiska damer spelar VM. Vi ser fram emot att samla fotbollsälskare på vårt tak under VM, säger Karin Nordheden, restaurangchef Urban Deli Sveavägen.

Takpark by Urban Deli är en öppen uteservering med flera barer, mycket växtlighet och ett träbelagt promenadstråk. Här kan du njuta av utsikten över Stockholms takåsar, oavsett väder då den nyinredda inglasade barpaviljongen skyddar mot blåst och regn.

– Vi vill skapa samma känsla av gemenskap och engagemang när damlandslaget spelar VM, precis som när herrarna spelar. Det kommer att bli en härlig stämning på vårt tak, säger Fredrik Robertsson, nöjeschef Takpark by Urban Deli.

Fotbolls-VM 2019 spelas i Frankrike mellan den 7 juni och 7 juli. Matcherna som garanterat visas på Takpark är Chile-Sverige den 11 juni klockan 18, Sverige-Thailand den 16 juni klockan 15 och Sverige-USA den 30 juni klockan 21. Även samtliga av Sveriges slutspelsmatcher kommer att visas.