Takpark by Urban Deli

3,5
2 betyg
Skybar
Takpark by Urban Deli
3,5
2 betyg

Nio våningar upp på Sveavägen döljer sig Urban Delis stora, grönskande takterrass med panoramavy över Stockholms takåsar. Här hittar du en inglasad paviljong där man kan äta enklare rätter från Urban Delis egen saluhall, samt två utebarer som serverar öl, vin och drinkar. Det går även att aktivera sig med olika spel under bar himmel.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Takpark by Urban Deli Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
2

Recensioner av Takpark by Urban Deli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bra mingelplats med mycket kringelkrok och utrymmen att hänga utan att allt bara blir en stor massa. Samtidigt är det ett väldigt "basic" utrymme, vilket gör att det inte känns mer än OK ändå och inte ett första val bland Sthlms takbarer.

Stor uteservering uppe på taket på Urban Deli Sveavägen. Ta hissen upp till vänster om Urban Deli i gatuplanet. Lite urban-style med trädäcket. Funkar perfekt mitt i city. Inte lika "fancy" som TAK Brunkebergstorg.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
2

Representerar du Takpark by Urban Deli?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Se även

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Takpark by Urban Deli?

Vi har klassificerat Takpark by Urban Deli som:

  • Skybar

Var ligger Takpark by Urban Deli?

Takpark by Urban Deli ligger på Sveavägen 44, 111 34, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 200m).