Wild Child

Poppy Moore är en brattig tonårstjej från Malibu, där hon lever varje dag som den vore den sista. Hennes pappa får av förklarliga skäl nog och bestämmer sig för att skicka henne till ett internat för flickor, beläget i England. Poppy behöver bara se en bild på den stora tegelkolossen till skola för att inse att hon kommer hata den. Med den inställningen i bagaget (tillsammans med hundra par skor, och en mängd smink) gör hon det inte lätt för sig när hon väl anlänt. Hon dissar de flesta reglerna och får bestraffningar som inte bara går ut över henne, utan även för hennes rumskamrater.

Ganska snabbt blir hon impopulär och börjar längta hem till den stekiga solen i Malibu. En snäll rumskamrat uppmärksammar detta och hävdar att det enda sättet att komma därifrån i förtid, är att bli reglerad. Hon menar också att något sådant är så sällsynt, att hon verkligen måste göra sitt förjävligaste för att lyckas.

Poppy tycker idén är briljant, och tillsammans med ett gäng tjejer som inte heller vill se henne kvar hjälpts de åt att försöka få henne utsparkad. Försöken lyckas inget vidare, men däremot för det flickorna närmare varandra. Och kanske finns det hopp för Poppy, ändå?

Denna film riktar sig till en målgrupp. Tjejer.

Wild Child har premiär på fredag 30/1SF's Biografer och rekommenderas från 7 år.