Skörden bjuder in till winemakers dinner. Skörden bjuder in till winemakers dinner.

Winemakers dinner på Skörden

Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Den 19 februari blir det winemakers dinner när Skörden gästas av Xavier-Luc Linglin, vinmakare hos vinhuset Francois Lurton som fokuserar på ekologiska odlingar och biodynamiska metoder. Under kvällen utlovas det bästa från Skördens kök och en vinupplevelse till maten. Kvällen inleds med en välkomstdrink och därefter serveras tre förrätter, huvudrätt och dessert. Platserna är begränsade.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.