Wolf Parade på Debaser

Dan Boeckners ursprungsband Wolf Parade är i Stockholm för en spelning. Han var nyligen här och hälsade på med projektet Handsome Furs och gjorde en riktigt bra spelning tillsammans med frun Alexei Perry på Landet.

Wolf Parade är bandet som gjort de fantastiska låtarna You Are A Runner, And I Am My Father's Son, Modern World och Shine A Light från skivan Apologies To Queen Mary.

Den har de följt upp med ännu en fin skiva, nämligen At Mount Zoomer som gavs ut i somras och kom till efter en hel del jammande i Arcade Fires kyrka i Montreal.. Sist de var i Stockholm var det fortfarande hittarna från debuten som gällde så tveka inte att se dem igen! Det kommer bli en riktigt bra kväll.

Dan Boeckner verkar gilla Stockholm eftersom han titt som tätt spelar här med något av sina band. Sist sa han faktiskt att han ville flytta hit och hyllade staden med dess rena tunnelbanevagnar och att det går att få tag i tighta jeans.

Många skulle säkert vara nöjda om de gjorde det också då vi var och varannan helg skulle kunna se dem på Debasers scen troligtvis.

Debaser Slussen | 19-01 | 145 kr plus förköp | 18 år