Wyclef Jean på Café Opera

Den 14 februari är det dags för Wyclef Jean att återinta scenen på Café Opera. Spelningen är exklusiv för just Café Operas publik, och biljetterna finns endast till ett fåtal, så det gäller att snabba sig för att få en plats.

Wyclef jean fick sitt första stora genombrott som en av medlemmarna i gruppen The Fugees. Under senare år har han även samarbetat med ett gäng kända musiker, bland annat Mary J Blige och Kenny Rogers.

När Wyclef Jean besökte Stockholm och Café Opera år 2007, var hysterin nära. Lokalen var fullsatt, förväntningarna höga och bland publiken fanns artister som Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Agnes, Darin, Måns Zelmerlöw bland flera andra kända namn. Publiken hade laddat länge för att få se stjärnan uppträda, och Wyclef Jean själv visade stor spelglädje och energi. Något som eskalerade i en förlängd spelning där man slutligen fick dra ut kontakten för att få Wyclef att avrunda konserten.

Årets exklusiva Café Opera-spelning är ett samarbete med Epic Live. Och singelaktuelle Wyclef Jean laddar med nya och gamla låtar i hopp om att skapa en lika episk afton som år 2007.

Café Opera | 14 februari | Köp biljetter här