Yoga och Raw Food på Nordic Light

Den 15 till 17 april är det dags för Nordic Light Hotels Well-Being Weekend. Det blir bland annat yoga med levnadskonstnären Malin Berghagen och raw food-introduktion med experten Erica Palmcrantz Aziz.

Utanför hotellets väggar myllrar storstaden, innanför uppenbarar sig en avkopplings-oas. Designhotellets wellness-program pågår från fredag till söndag och är fullspäckat med upplevelser som gör gott - för både kropp och själ. Morgonyoga, inspirationsföreläsningar och hälsosamma raw-food-middagar väntar. Raw food är bland annat baserat på frukt, grönsaker, rotfrukter, bär, nötter, frön, alger oljor och honung som inte värms över 42 grader. Detta för att råvarorna ska behålla så mycket som möjligt av sin näring och energi.

- Helgen är ett steg i att fortsätta att utveckla gästupplevelsen på Nordic Light Hotel. Konceptet ger möjlighet att kombinera nattliv och shopping under en pulserande storstadsweekend med välmående, yoga och sund mat, säger Satu Andersson VD på Nordic Light Hotel.

Yoga & Raw Food Weekend med övernattning på Nordic Light Hotel kostar från 2250 kr per person. Du har även chansen att vinna ett weekendpaket för två. Tävlingen pågår fram till den 23 mars, klicka här för att läsa mer och delta.