Yoga ovanför Söders takåsar

Vill du ta yogan till nya höjder, bokstavligen? Då ska du bege dig till Söderhallarnas takterrass, som under två lördagsmorgnar i juni öppnas för yogaklasser med utsikt över takåsarna.

Såväl nybörjare som lite mer vana yogautövare kan få njuta av utsikten från morgonyogan som hålls helt gratis av lärare från yogastudion Yogashala på Södermalm.

- Att flytta upp på taket och hålla yogaklasser blir en ny spännande erfarenhet för oss. Yoga handlar ju mycket om att utforska gränser och få nya perspektiv, säger Lotta Lalér som är vd på Yogashala och ansvarar för klasserna.

Yogaklasserna är en del av Söderhallarnas utveckling det senaste året, och Enligt Cecilia Lindgren, marknadsansvarig för Söderhallarna på fastighetsbolaget Atrium Ljungberg, finns det möjlighet för fler kommande aktiviteter på taket.

- Visionen är att göra Söderhallarna till en mötesplats för mat, kultur, hälsa och kreativitet. Taket är en utmärkt plats att testa nya aktiviteter och samtidigt ge fler chansen att njuta av utsikten, säger hon.

Yoga
Datum: Nybörjare 9 juni, fortsättning 16 juni
Tid: 9.30
Platser: 40 per tillfälle
Pris: Gratis
Boka: soderhallarna.se