You should be here with us - Please don’t leave us!

You should be here with us - Please don’t leave us!

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Under kvällen på Nytorgsfesten kommer Thomas Gylling tillägna en timme till England där han kommer spela engelska låtar med allt från 60-talets Beatles och Kinks till senaste stilarna från UK t ex “UK Bass”, ”UK garage”, ” BritSoca" och ”Grime”. Inom ramen för Nytorgsfesten övergår det sedan till ”Mosquito Block Party” och fortsätter hela kvällen.

För att förstärka budskapet rullas en äkta dubbeldäckarbuss från London in på Nytorgsfesten. Från taket spelar DJ:s och artister från MOSQUITO kollektivet, det blir en gatufest som tar inspiration från Londons berömda ”Notting Hill Carnival” som är Europas största kulturfest och karneval med storstaden och allas kulturella bakgrunder som grundplåt.

”Vi som älskar och skapar populärkultur har oerhört starka band till England och Storbritannien. Vi vill inte ha BREXIT vi vill ha England kvar som en av våra närmaste grannar och vänner. Vi vill in i det sista argumentera för ett enat Europa med ett närvarande England. I mode, trendsättning och musik har London och andra engelska städer inspirerat oss enda sedan Beatles och Carnaby Street” säger Thomas Gylling.

Information
  • Datum
    16 aug. 2019
Adress
Nytorget, Stockholm, Sverige
Pris
Gratis
Facebook-event