Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bageri Petrus

3,9
13 betyg
Redigera Bageri Petrus

Proffsigt och hyllat bageri med liten cafédel precis intill Mariatorgets tunnelbanestation. Här köar kunderna för att köpa färskt bröd och bakelser av alla dess slag. Har du tur kan det även finnas plats för en fika i fönstret.

Användarbilder på Bageri Petrus Visa alla

  • Lägg till bild
  • Kanelbulle med tosca – Bild från Bageri Petrus av Peter B.
  • Bild från Bageri Petrus av Peter B.
  • Bild från Bageri Petrus av Michaela J.
  • Bild från Bageri Petrus av Michaela J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 aug 2019

Petrus gör det så bra! Det är fantastiskt mysigt och allt du stoppar i munnen fullkomligt smälter. Kan vara aningen trångt för det är en pytteliten lokal, men på sommaren finns det bra med plats utomhus. Dessutom väldigt trevlig uteservering att sitta... Visa hela »

7 nov 2018

Bullar, bröd och kaffe. Gulligt, fullt och poppis.
Ett bageri som vet vad de gör
Finns frulle paket.
Deras kanelbullar skulle jag mörda för

8 sep 2021

Trevligt litet bageri i början av Swedenborgsgatan vid Mariatorget. 10-talet platser inne. 40-talet platser på uteserveringen på gågatan. Lugnt och skönt. Får lite fransk bageri-känsla. Bullar och småkakor på menyn. Magiskt mjuka goda bullar. Nå... Visa hela »

14 maj 2020

Väldigt bra och mysigt bageri, oavsett take away eller en liten frukost på plats. Ett sånt som man önskar att man alltid hade runt hörnet en helgmorgon.

29 okt 2018

Mysigt, litet och fräscht. Inte jätte mycket sittplatser på vintern men på sommarn är det väldigt trevligt att sitta ute. Alltid mycket människor där, många som köper med allt möjligt. Deras bullar är goda och dom har även nyttiga... Visa hela »

13 sep 2019

En riktig bageri pärla på Söder! Kliver in och får klassisk bageri känsla, bullar, bröd och olika bakverk samlat bakom disken.

Det har även en meny med frukost och lunch samt lite saker som finns att beställa hela dagen.

Men hit går... Visa hela »

2 apr 2019

En mysig frukost på Petrus bageri💕. Alltid svårt att ge betyg för en macka och en kaffe 🍵 😀. Det var en god macka, trevlig personal och mysigt med doften av nybakt bröd.

9 sep 2019

Mysigt, gott och trevlig personal! Tyvärr inte öppet på söndagar och svårt att få plats, så bättre för att köpa hem frukost och fikabröd.

16 sep 2020

Detta är ett av stans absolut bästa ställen. Beläget på en av Söders mysigaste ställen, jättenära parken vid Mariatorget och doften utanför är magisk. Här bedrivs ett otroligt hanverk i form av bröd, bakverk och kakor. Allt jag testat... Visa hela »

28 okt 2015

Underbara Petrus, att jag inte skrivit om dig än. Nu kan det faktiskt vara så att alla redan har hittat till dig men om det finns en enda person som ännu inte gjort det så är det för den personen jag skriver.

Hur kan en motstå denna pyrande stoltheten f... Visa hela »

16 feb 2021

Älskar Petrus!!
Bästa surdegsbrödet i stan. Håller sig saftigt längre än alla andra ”bageri” surdegsbröd jag prövat.
Semlorna med bergamott är också 5+
Och dessutom alltid trevlig personal.

24 maj 2019

Efter att ha köpt kaffe och fikabröd och satt mig blev jag tillsagd att jag inte fick vara kvar eftersom jag hade laptop. Tvingades slänga i mig bullen, hälla över kaffet i en pappmugg och gå därifrån. När jag frågade varför blev svaret "... Visa hela »

16 aug 2020

Godaste brödet, bästa frallorna!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.