Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Agencies TurQuoise

5,0
9 betyg
Redigera Agencies TurQuoise

Sedan starten i city 2004 har det gått i rasande takt för denna livsstilsbutik, vars huvudsakliga fokus ligger på mode för den feminint coola lyx-hippien. Grundaren Elina Lehtimäki har fötterna ordentligt rotade I Ibiza-sanden, där varumärket också har en av sina starkaste marknader. Sedan 2012 hittar du märkets kombinerade butik och showroom mitt i Sofo på Södermalm.

Elina Lehtimäki jobbar enbart med egen design, och hon är i allra högsta grad involverad även i produktionen, som är förlagd vid samma familjeägda anläggningar i Indien, som använts sedan start. För att hitta inspiration till sina kollektioner gör hon en hel del resor till kontinenten.

- Jag hämtar inspiration från Ibiza, Frankrike, Grekland, och självklart även från Indien. Givetvis kommer den mesta inspirationen från just resor, men en ny kollektion föds alltid från den tidigare, för att utvecklas vidare utan att tappa sin själ, berättar Elina.

Kollektionerna innehåller en hel del internationella influenser och blandas även upp med en touch av skandinaviska vibbar, såsom en mer dämpad färgskala, materialval och plaggens snitt. Det hela resulterar i mode för den unika kvinnan, en hippie gone stylish.

Förutom i butiken på Södermalm hittar du även Agencies Turquoise rock chic-mode på Rivieran, i Marbella, Formentera och på Ibiza, där märket har vuxit sig ordentligt stort. Dessutom finns plaggen att finna även i Finland och i Norge. Har du tur så lyckas du även lägga vantarna på en av de handplockade prylarna från Elinas resor, som hon omsorgsfullt väljer ut till butiken, de dagar då hon inte ägnar sig åt sitt designarbete.

Användarbilder på Agencies TurQuoise Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 nov 2016

Heelt magisk butik!!! Å världens bästa och gulligaste designer/ägarinna! love, love LOVE!!

28 jun 2017

Snygga och unika kläder med fantastiska detaljer. Verkligen "happy fashion" ! Positivt och personligt bemötande!

18 nov 2016

Underbara kläder längtar till vår/sommarkollektionen 2017 underbara färger.

18 nov 2016

Vackra, annorlunda kläder och inredningsdetaljer. Hjärtliga tjejer bakom disken. Alltid spännande att gå dit då det ofta finns nyheter.

14 nov 2016

Mysigt och underbar shopping, glädjefyllt och toppen bemötande av den trevliga personalen. Hittar alltid många vackra kläder 🌞 💕 🌞

28 nov 2017

Översätt till svenska »

You can find all you wish

7 jul 2017

Så underbart vackra kläder som man känner stor glädje att bära. Bekväma plagg som samtidigt känns lyxiga. Kvalitet to die for😍

5 jul 2017

Farligt snyggt! Man vill ha allt!

11 okt 2017

Köpte taklampor härifrån 2004 -5, till mitt 300 åriga hus i Andalucia - de är lika vackra idag. Besökare undrar ofta var de kommer ifrån.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.