Deisy's

5,0
4 betyg
Smyckesbutik
Deisy's
5,0
4 betyg

Deisy's har funnits på Humlegårdsgatan sedan 2003 och här hittar du accessoarer och bijouterier av hög klass från både kända och mindre kända märken. Butiken representerar världskända Gas Bijoux och Dori Csengeri, och i sortimentet hittas även exempelvis Sophie by Sophie, Jane Koenig och Cornelia Webb.

1 Mythu L.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Deisy's Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Recensioner av Deisy's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Så mysig butik med fina smycken! Finns verkligen alla olika sorters märken som passar alla! Stor rekommendation!

En väldigt fin butik med en skylt som alltid får mig att stanna till - varje gång är det något i fönstret jag får ha-begär efter. Priserna är dock lite dyrare, men har du spenderarbyxan och glitter i ögonen är det hit du ska gå, grym b...

Bäst i stan faktiskt!! Roligt sortiment. En som vågar vara annorlunda med internationella o svenska smyckesmärken! Smycken för folk som vet vad de tycker om!! 👌🏼

Jag älskar den butiken!

1 Mythu L.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Representerar du Deisy's?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Deisy's?

Deisy's ligger på Humlegårdsgatan 9, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).