Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Deisy's

5,0 • 3 recensioner
Deisy's

Deisy's har funnits på Humlegårdsgatan sedan 2003 och här hittar du accessoarer och bijouterier av hög klass från både kända och mindre kända märken. Butiken representerar världskända Gas Bijoux och Dori Csengeri, och i sortimentet hittas även exempelvis Sophie by Sophie, Jane Koenig och Cornelia Webb.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 maj 2015

En liten glimrande och skimrande butiken värd att besöka om man är ute efter något nytt för att smycka sin kropp med. Det finns enklare smycken i silver och guld med desto fler spännande sådana med peacemärken och diverse liknande symboler i flertalet fä... Visa hela »

2 sep 2015

En väldigt fin butik med en skylt som alltid får mig att stanna till - varje gång är det något i fönstret jag får ha-begär efter. Priserna är dock lite dyrare, men har du spenderarbyxan och glitter i ögonen är det hit du ska gå, grym b... Visa hela »

17 feb 2018

Bäst i stan faktiskt!! Roligt sortiment. En som vågar vara annorlunda med internationella o svenska smyckesmärken! Smycken för folk som vet vad de tycker om!! đŸ‘ŒđŸŒ