Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Deisy's

5,0 • 2 recensioner
Deisy's

2003 slog portarna upp till butiken Deisy's på Humlegårdsgatan och grundaren Deise de Andrade har lyckats behålla butikens koncept bra. Här hittar du accessoarer och bijouterier av hög klass från både kända och mindre kända märken. Flera av dessa kommer från länder som Frankrike, USA och Brasilien.

Bland produkterna hittar du armband, halsband och alla andra tänkbara smycken. Ett paradis för dig som gillar kroppsliga tillbehör helt enkelt. Priserna ligger kring mellanklassen och borde kunna intressera både dig med hög och låg budget.

Bland märkena hittar man bland annat Dyrberg/Kern, Björg Design, GAS BIJOUX, Rebecca, Sophie by Sophie, LA Stockholm och CC SKYE. Deise personligen guidar dig gärna runt bland sortimentet och självklart kan hon det mesta inom branschen. Vi kan varmt rekommendera ett besök i en av Stockholms bästa accessoarbutiker!

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Rosanna F.

En liten glimrande och skimrande butiken värd att besöka om man är ute efter något nytt för att smycka sin kropp med. Det finns enklare smycken i silver och guld med desto fler spännande sådana med peacemärken och diverse liknande symboler i flertalet fä... Visa hela »

Lisa R.

En väldigt fin butik med en skylt som alltid får mig att stanna till - varje gång är det något i fönstret jag får ha-begär efter. Priserna är dock lite dyrare, men har du spenderarbyxan och glitter i ögonen är det hit du ska gå, grym b... Visa hela »