Face Stockholm Götgatan

4,0
2 betyg
Butik
Face Stockholm Götgatan
4,0
2 betyg

Svenska sminkmärket Face Stockholm har blivit världskänt för sina skandinaviska, modeinriktade sminkprodukter och sitt stora urval av färger på exempelvis läppstift och ögonskuggor. I Stockholm har märket flera butiker där man kan sondera utbudet av makeup och tillbehör och få hjälp av makeupartister.

1 Rebecka E.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Face Stockholm Götgatan Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Face Stockholm Götgatan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vad är det egentligen med FACE som jag inte gillar? Jag har inte tänkt på det på länge men igår blev det ett spontant besök i samband med jakten på färgglatt smink.

Lokalen är ljus med många lampor som lyfter fram alla typer av ska...

Ett alltid lika professionellt och samtidigt ett varmt och personligt bemötande av butikschef Camilla. Jag känner mig trygg med hennes vägledning genom olika färgkombinationer hos FACE såväl när det gäller i mitt arbete som sångerska som privat.
Et...

1 Rebecka E.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Representerar du Face Stockholm Götgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Face Stockholm Götgatan?

Face Stockholm Götgatan ligger på Götgatan 24, 118 46, Södermalm. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Slussen (ca 150m).