Gamla Stans Deckarbokhandel

inga betyg
Bokaffär
Gamla Stans Deckarbokhandel
inga betyg

Tomas Lönn som driver Gamla Stans Deckarbokhandel menar att det ska vara trevligt att läsa en pusseldeckare, snarare än jättespännande. Och så ska man få känna sig lite intellektuellt utmanad när man försöker klura ut hur allt hänger ihop, och lite imponerad av författaren när man ändå blir lurad. Här kan du stilla ditt begär efter just sådana böcker.

1 Philip A.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Gamla Stans Deckarbokhandel Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Google-logo
Google
5,0
17

Recensioner av Gamla Stans Deckarbokhandel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Vi gick förbi bokhandeln den 12 december 17.30 Dörren stod öppen och när vi klev in satt en kille i en fåtölj med en dator. Vi har stängt, sa han burdust. Det här är mitt kontor! När vi ursäktande oss fräste han att det fanns en closed sky...

1 Philip A.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Google-logo
Google
5,0
17

Representerar du Gamla Stans Deckarbokhandel?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Gamla Stans Deckarbokhandel?

På Gamla Stans Deckarbokhandel hittar du bland annat:

  • Stadsvandring

Var ligger Gamla Stans Deckarbokhandel?

Gamla Stans Deckarbokhandel ligger på Prästgatan 9, 111 29, Gamla stan. I närheten ligger Stortorget, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Gamla Stan (ca 250m).