Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Keen Stockholm

0,0 • 0 recensioner
Keen Stockholm

Hos konceptbutiken Keen Stockholm mitt i Vasastan hittar man märken och designers som MM6, Tom Wood, Odeur, Diana Orving, Hope och Majestic Filatures. Butiken huserar i ljusa lokaler ett stenkast från Odenplan, på Upplandsgatan 36.

Butiken, som nås ett trappsteg upp från Upplandsgatan, badar i naturligt ljus från de stora fönstren. Här hänger handplockade plagg sida vid sida med utvalda accessoarer, skor, smycken, väskor och en del inredningsdetaljer.

Avantgardistiskt mode från såväl svenska som internationella brands fyller lokalen där uttryck, kvalitet och hög modegrad är främsta fokus, snarare än flyktiga trender. Tanken är att kunna erbjuda utvald och exklusiv design, allt i en omsorgsfullt inredd butik som speglar det Keen står för - kvalitet, design och personligt bemötande.

Bakom butiken hittas ägarna Michaela Wallerström och Ninnie Lahnborg, som tillsammans jobbar utifrån ambitionen att varje säsong lyfta fram ett kvalitativt sortiment av både basplagg och high fashion.

- Vi strävar efter att kunderna ska känna sig som hemma när de kommer till oss. I takt med att det blir färre och färre små aktörer likt vår butik och ju mer digital vår värld blir, vill vi slå vakt om det personliga, familjära mötet, säger Ninnie Lahnborg.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Keen Stockholm!