Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kreatima

4,7
3 betyg
Redigera Kreatima
Kreatima

När det kommer till att handla allt för kreativa stunder så är Kreatima inte bara ett mekka utan dess like utan också en total oas att förkovra sig totalt i. Här finns allt man kan tänka sig, med betoning på allt, för måleri, tecknande, klipp och klistrande, pyssel av alla möjliga former och pennor och papper för precis alla situationer.

Vandra runt planlöst och haffa det som ser roligast ut för stunden eller gå direkt till personalen och låt dem hjälpa dig att hitta exakt det du behöver för någonting specifikt. På Kreatima föds kreativitet, i alla former, färger och sorter.

Användarbilder på Kreatima Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 okt 2018

Här har dom allt. Bra utbud på konstmaterial och Hit går jag till 99% och köper mitt konstmaterial. Även om priset ligger högre så är de pga den höga och bra kvalitén på materialet. Dom har bra utbud på pennor i olika färger som... Visa hela »

26 maj 2016

Du tänker dyrt, jag tänker att kvalitet och service kostar. Den här butiken får dig att känna dig som ett proffs oavsett kunskapsnivå.

Kreatima är platsen för alla. Du kanske är typen som funderat på att måla om byrån i hallen... Visa hela »

13 okt 2020

En njutning att gå i butiken. Drömställe för kreativa idéer. Väldigt trevlig o hjälpsam personal.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.