Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Zara

3,3 • 3 recensioner
Zara

På Drottninggatan ligger Sveriges största Zarabutik. Här hittar du budgetfavoriter från det spanska modemärket i tre våningsplan mitt i city. Avslappnat, chict och feminint mixas med kostymer, blazers och mini för alla plånböcker. Med ett brett urval av trendriktiga plagg, accessoarer och skor har klädjätten blivit en stapelvara i Stockholms garderober och ett mecka för stans fashionistas. Här finns budgetmode för alla stilar, från casual till det mer dressade och riktigt chica.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jan 2019

Zaras utbud är super bra! Dom ligger alltid rätt i tiden med mode. Tyger, färger, mönster och styling Till både dam, herr, barn och accessoarer. Här hittar man hela tiden de som är inne nu. Dom får in nya grejer veckovis, skulle nästan säga att dom... Visa hela »

20 dec 2018 · Uppdaterad

Zara är Zara!

Om man någon gång klivit in i en av deras hundratals butiker världen över så vet man vad man har att förvänta sig i nästa butik också, både igår, idag och imorgon. Lokalerna ligger ofta i pampiga byggnader, har... Visa hela »

28 feb 2019

En av få butiker numera som har vettig herravdelning. Man tröttnar lätt på alla gånger det ropas efter "manager till kassan".