Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Zara

3,0
4 betyg
Redigera Zara
Zara

På Drottninggatan ligger Sveriges största Zarabutik. Här hittar du budgetfavoriter från det spanska modemärket i tre våningsplan mitt i city. Avslappnat, chict och feminint mixas med kostymer, blazers och mini för alla plånböcker. Med ett brett urval av trendriktiga plagg, accessoarer och skor har klädjätten blivit en stapelvara i Stockholms garderober och ett mecka för stans fashionistas. Här finns budgetmode för alla stilar, från casual till det mer dressade och riktigt chica.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 jan 2019

Zaras utbud är super bra! Dom ligger alltid rätt i tiden med mode. Tyger, färger, mönster och styling Till både dam, herr, barn och accessoarer. Här hittar man hela tiden de som är inne nu. Dom får in nya grejer veckovis, skulle nästan säga att dom... Visa hela »

20 dec 2018 · Uppdaterad

Zara är Zara!
Om man någon gång klivit in i en av deras hundratals butiker världen över så vet man vad man har att förvänta sig i nästa butik också, både igår, idag och imorgon. Lokalerna ligger ofta i pampiga byggnader, har poler... Visa hela »

28 feb 2019

En av få butiker numera som har vettig herravdelning. Man tröttnar lätt på alla gånger det ropas efter "manager till kassan".

6 maj 2019

Zara kan jag absolut tycka om, de har kläder för alla smaker och oftast en bra ordning (förutom på deras rea-avdelning som oftast är total kaos). Vad som man dock bör ha i åtanke är att INTE gå till denna Zara. Det är alltid mycket folk, alltid lå... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.