Texten har översatts automatiskt.
Visa original »
Stor Sichuan rätter serveras i en underbar miljö av en uppmärksam och artig vänta personal. Restaurangen fungerar i en liten-plattan metod, där du plocka några rätter som ser intressant och de portionr ut baserat på antalet personer i företaget. Tyvärr leder detta till prissättning inte egentligen är lätt tillgängliga, och personalen inte meddela eller bekräfta priset för vad vi beställning. Liten varning för ätare på en budget. Maten var en trevlig paus från standard och ganska ointressant västerländska kinesiska maten vanliga i Sverige. Vår kväll började med servitrisen förklara idén och kort historia av restaurangen som var en fin touch. Från de sju rätterna beställde vi, tre var minnesvärd och läckra medan resten var acceptabelt, men inte exceptionell: Wonton soppa, serveras som förrätt för måltiden, var det bästa, erbjuder en harmonisk kombination av smaker och kryddor. Anka bröst i buljong och stekt tofu i ingefära var båda utmärkt också (den senare med en förment ´secret recipe´, men servitrisen tvekade inte att spilla Detaljer om det när frågan). De andra rätter som vi hade var fläsk revben, räkor och kyckling bollar samt två gånger stekt fläsk, som var allt bra men inte minnesvärd. Vår slutliga valet var mapo dofu, vilket en besvikelse. Lokalen själv var fantastisk, lyckas balansera moderna utsmyckning detaljer med klassiska 1800-inredning, alla med en distinkt asiatisk känner. Speciellt trevligt var paraply skulle taket, som jag misstänker är föremål för många instagram bakgrunder. Trots att en hektisk söndag kväll, atmosfären var lugn och middagskonversation kunde fås utan att skrika på din tabell partner. Vi försökte inte någon desserter, men vi granska den cocktailmeny som var än mer intressant, erbjuder ett roligt utbud av anpassade asiatisk fusion drycker. Ingefära och mango gin drink jag provtas visade en riklig ersättning för dessert, och ges chansen skulle jag inte tveka att prova flera av menyn. Sammanfattningsvis erbjuder surfare stor kinesisk matlagning, lyckligtvis inte mycket som påminner om den kinesiska maten oss svenskar är vana vid. Konceptet med att dela små rätter ger en social och rolig äta erfarenhet, men restaurangen kunde göra ett bättre jobb med att vara på framsidan med prissättningen. Atmosfären och cocktail lista var underbara och surfare gör en utmärkt plats för en drink eller en hel middag.
Stor Sichuan rätter serveras i en underbar miljö av en uppmärksam och artig vänta personal. Restaurangen fungerar i en liten-plattan metod, där du plocka några rätter som ser intressant och de portionr ut baserat på antalet personer i företaget. Tyvä...
Visa hela »