Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Surfers

4,3
26 betyg
Redigera Surfers
Surfers

I likhet med syskonkrogen i Visby tar Surfers i Stockholm med sig en bit av den kinesiska matkulturen till stan. Det här är ett smakrikt stopp för den som gärna delar på smårätter från matprovinsen Sichuan - allt från wontonsoppa till revbensspjäll och ankbröst finns att hitta på menyn och man erbjuder även kinesiska teer och obligatorisk färsk frukt på maten. Namnet Surfers lever stället kanske främst upp till i baren, där du hittar somriga och fruktiga drinkar med kinesiska namn.

Användarbilder på Surfers Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Surfers av Linnea L.
  • Bild från Surfers av Hanna T.
  • Bild från Surfers av Hanna T.
  • Bild från Surfers av Hanna T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
8 apr 2022

Inleder med det bästa, helt klart servicen. Sjukt trevlig servitör på ett bra sätt. Maten var också god men ingen käftsmäll tyvärr. Baozi god men lite smaklös. Wokat grönt neutralt och väldigt generös, mer smak än väntat. Dandan... Visa hela »

26 jul 2018

Jag har tidigare besökt Surfers i Visby, och har sedan dess älskat deras mat. De har verkligen fått mig att älska kinesiskt och Sichuan. Nu blev det ett besök i Stockholm, där de slagit läger i Humlan under sommaren (inte på Regeringsgatan) men med helt samm... Visa hela »

16 jan 2020

Surfers gör det igen! 

En av mina favoritrestauranger i Stockholm. I deras mat är det mycket smak och man får otroligt mycket för pengarna. Denna gång valde vi att ta in sex rätter på tre pers, det räckte gott och väl – väldigt... Visa hela »

16 maj 2021

Trevlig miljö och god mat men inte wow. Kanske två rätter av sju som var wow men resten var bara bra. Vi fick vänta en bra stund innan vi fick beställa dryck. Till slut fick vi själva be om att få menyer och beställa dryck och mitt sällskap som bestä... Visa hela »

21 dec 2021

Om man gillar genuin kinesisk mat är Surfers värd ett besök! Rekommenderar främst räkbollarna. Något att ha i åtanke är dock att majoriteten av rätterna är starka, tyvärr tycker jag att det starka tar över matupplevelsen om man inte tar i... Visa hela »

10 dec 2015 · Uppdaterad

Kul ställe, speciellt och trevlig stämning. Matmässigt var det både höjder och dalar, men sammanfattningsvis kan man säga att det så klart är vällagad mat och att några rätter är fullträffar men att har ändå har lite svå... Visa hela »

13 mar 2019

Jag testade deras pop-up i Humlan förra sommaren, vilket fick mig att börja dagdrömma om deras Lyckobringande räkbollar! För att lindra abstinensen bokades ett bord på Surfers.

Inredningen är kitschig och glad och atmosfären är bara härlig. Visa hela »

29 jan 2021

Godare asiatisk mat hittar du inte. Väldigt fin restaurang med otroligt trevlig personal, hit bara MÅSTE du gå om du befinner dig i Stockholm.

6 jun 2016 · Uppdaterad

Speciella drinkar med många nya smaker och kombinationer. Maten var god och bra alternativ för både vegetarianer och veganer! Härlig stämning och känsla. Väl värt ett besök!

29 dec 2018

Till Surfers går du så fort du lyckas få bord- oavsett tid eller dag.
Surfers är ett säkert kort för riktigt bra sezchuan mat och kunnig service.
Missa absolut inte revbensspjällen som du kommer längta efter och prata om tills du äter dem igen... Visa hela »

5 feb 2019

Otroligt gott och smakrikt. Umamibomber! Vi tog in ett gäng rätter som blev en bra kombination mellan starkt, sött och syrligt. Mysig lokal och trevlig personal. Ett plus för att vi kunde få quorn istället för kyckling i en av rätterna.

22 jan 2020

Det här är stället för dig som gillar smakrik mat med mycket hetta! Här dominerar gärna sischuanpepparn och sharing style är ledordet! Surfers själva rekommenderar att ta in lite av varje och dela hejvilt, här serveras maten mitt från bordet. Servi... Visa hela »

4 mar 2020

Oj Oj Oj!! Vilket ställe!
Fullkomligt ÄLSKAR surfers! Stämningen, personalen, maten, drinkarna och lokalen. Allt är på topp!!
När man kommer in så vet man inte riktigt om man är på en strandbar eller ett litet kryp in i kina. Atmosfären... Visa hela »

3 feb 2020

En knapp 3:a
De har skapat en väldigt schysst Atmosfär att käka i. Maten smakade bra men det mesta hade lagats så det var torrt. Torra revbenspjäll, torra räkbollar, tråkig fläsksida i pita. Alldeles för torr pita med för lite fyllning. En ok g... Visa hela »

14 feb 2021

Trevlig inredning, trevlig bar, god o varierande meny. Bäst att sitta i främre rummet eller paraply rummet. Superba drinkar!

21 feb 2019

Första gången jag var där igår och det var verkligen ett himla mysigt ställe: supergod mat, bra service och prisvärt!! what’s not to like? Vi var 6 tjejer, delade på 7 rätter och det var perfekt! Jag ska helt säkert tillbaka :-)

19 mar 2019

Stockholms bästa restaurang!!

15 apr 2015

Jag förväntade mig mer.

Surfers i Visby slog igenom med ett brak för ett par år sedan. Fantastisk Sichuanmat och rejält med drag flera dagar i veckan tillsammans med bra personal gjorde Surfers till mångas favorit, min med.

Så kom dagen det kom... Visa hela »

28 nov 2018

Galet god mat, fantastiskt goda drinkar och härlig personal!

5 aug 2016

Personal som tar engagemang till en ny nivå (och projektleder er måltid för optimal smakupplevelse), bra drinkar och relativt prisvärt. Vi plockade in 3-4 rätter per person och blev rejält mätta (efterrätt överflödigt). En av de bättre asiatis... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.