Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Surfers

4,3
21 betyg
Redigera Surfers
Surfers

I likhet med syskonkrogen i Visby tar Surfers i Stockholm med sig en bit av den kinesiska matkulturen till stan. Det här är ett smakrikt stopp för den som gärna delar på smårätter från matprovinsen Sichuan - allt från wontonsoppa till revbensspjäll och ankbröst finns att hitta på menyn och man erbjuder även kinesiska teer och obligatorisk färsk frukt på maten. Namnet Surfers lever stället kanske främst upp till i baren, där du hittar somriga och fruktiga drinkar med kinesiska namn.

Användarbilder på Surfers Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Surfers av Hanna T.
  • Bild från Surfers av Hanna T.
  • Bild från Surfers av Hanna T.
  • Bild från Surfers av Hanna T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jul 2018

Jag har tidigare besökt Surfers i Visby, och har sedan dess älskat deras mat. De har verkligen fått mig att älska kinesiskt och Sichuan. Nu blev det ett besök i Stockholm, där de slagit läger i Humlan under sommaren (inte på Regeringsgatan) men med helt samm... Visa hela »

16 maj 2021

Trevlig miljö och god mat men inte wow. Kanske två rätter av sju som var wow men resten var bara bra. Vi fick vänta en bra stund innan vi fick beställa dryck. Till slut fick vi själva be om att få menyer och beställa dryck och mitt sällskap som bestä... Visa hela »

16 jan 2020

Surfers gör det igen! 

En av mina favoritrestauranger i Stockholm. I deras mat är det mycket smak och man får otroligt mycket för pengarna. Denna gång valde vi att ta in sex rätter på tre pers, det räckte gott och väl – väldigt... Visa hela »

13 mar 2019

Jag testade deras pop-up i Humlan förra sommaren, vilket fick mig att börja dagdrömma om deras Lyckobringande räkbollar! För att lindra abstinensen bokades ett bord på Surfers.

Inredningen är kitschig och glad och atmosfären är bara härlig. Visa hela »

10 dec 2015 · Uppdaterad

Kul ställe, speciellt och trevlig stämning. Matmässigt var det både höjder och dalar, men sammanfattningsvis kan man säga att det så klart är vällagad mat och att några rätter är fullträffar men att har ändå har lite svå... Visa hela »

29 jan 2021

Godare asiatisk mat hittar du inte. Väldigt fin restaurang med otroligt trevlig personal, hit bara MÅSTE du gå om du befinner dig i Stockholm.

4 mar 2020

Oj Oj Oj!! Vilket ställe!
Fullkomligt ÄLSKAR surfers! Stämningen, personalen, maten, drinkarna och lokalen. Allt är på topp!!
När man kommer in så vet man inte riktigt om man är på en strandbar eller ett litet kryp in i kina. Atmosfären... Visa hela »

14 feb 2021

Trevlig inredning, trevlig bar, god o varierande meny. Bäst att sitta i främre rummet eller paraply rummet. Superba drinkar!

3 feb 2020

En knapp 3:a
De har skapat en väldigt schysst Atmosfär att käka i. Maten smakade bra men det mesta hade lagats så det var torrt. Torra revbenspjäll, torra räkbollar, tråkig fläsksida i pita. Alldeles för torr pita med för lite fyllning. En ok g... Visa hela »

29 dec 2018

Till Surfers går du så fort du lyckas få bord- oavsett tid eller dag.
Surfers är ett säkert kort för riktigt bra sezchuan mat och kunnig service.
Missa absolut inte revbensspjällen som du kommer längta efter och prata om tills du äter dem igen... Visa hela »

5 feb 2019

Otroligt gott och smakrikt. Umamibomber! Vi tog in ett gäng rätter som blev en bra kombination mellan starkt, sött och syrligt. Mysig lokal och trevlig personal. Ett plus för att vi kunde få quorn istället för kyckling i en av rätterna.

6 jun 2016 · Uppdaterad

Speciella drinkar med många nya smaker och kombinationer. Maten var god och bra alternativ för både vegetarianer och veganer! Härlig stämning och känsla. Väl värt ett besök!

22 jan 2020

Det här är stället för dig som gillar smakrik mat med mycket hetta! Här dominerar gärna sischuanpepparn och sharing style är ledordet! Surfers själva rekommenderar att ta in lite av varje och dela hejvilt, här serveras maten mitt från bordet. Servi... Visa hela »

21 feb 2019

Första gången jag var där igår och det var verkligen ett himla mysigt ställe: supergod mat, bra service och prisvärt!! what’s not to like? Vi var 6 tjejer, delade på 7 rätter och det var perfekt! Jag ska helt säkert tillbaka :-)

19 mar 2019

Stockholms bästa restaurang!!

15 apr 2015

Jag förväntade mig mer.

Surfers i Visby slog igenom med ett brak för ett par år sedan. Fantastisk Sichuanmat och rejält med drag flera dagar i veckan tillsammans med bra personal gjorde Surfers till mångas favorit, min med.

Så kom dagen det kom... Visa hela »

28 nov 2018

Galet god mat, fantastiskt goda drinkar och härlig personal!

5 aug 2016

Personal som tar engagemang till en ny nivå (och projektleder er måltid för optimal smakupplevelse), bra drinkar och relativt prisvärt. Vi plockade in 3-4 rätter per person och blev rejält mätta (efterrätt överflödigt). En av de bättre asiatis... Visa hela »

23 okt 2015

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Stor Sichuan rätter serveras i en underbar miljö av en uppmärksam och artig vänta personal. Restaurangen fungerar i en liten-plattan metod, där du plocka några rätter som ser intressant och de portionr ut baserat på antalet personer i företaget. Tyvä... Visa hela »

16 nov 2015

Bra mat, drinkar som passar bra till den starka maten och svintrevlig resturang.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.