Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Mocco Östermalm

2,5
4 recensioner
Café Mocco Östermalm

Stället har bytt namn till Nyko Kitchen.

Sköna Mocco på Östermalm har verkligen lyckats pricka in många poäng när det gäller ett café i Stockholm idag. Här blandas de flesta olika Östermalmsmänniskorna. laptopfolket blandas upp med barnvagnsmammor och Östermalmsboende och studerande ungdomar med flera. Allt bröd och alla bakverk bakas på plats och är riktigt goda. Menyn består av fräscha sallader, goda mackor och andra varmrätter.

Användarbilder på Café Mocco Östermalm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 mar 2015

Mocco är ett väldigt populärt café som alltid har mycket folk. Jag har provat deras brunch som tycker var sådär, det finns mycket bättre ställen att välja på. Lite för dyrt för vad man fick tycker jag. Deras luncher är bättre,... Visa hela »

10 feb 2015

Besökte Mocco förra veckan för en helglunch med vänner. Jag blev inte förvånad över mängden av folk som fyllt moccos redan stora lokal under förmiddagen. De har bra, välsmakande mat och på helger tycks det vara brunchen som står hög... Visa hela »

28 apr 2014

I min värld är grunden för service att man tar hand om sina gäster, förstår hur viktiga gästerna är eftersom utan gäster ingen försäljning = stänga ner verksamheten.

Varför Mocco då inte tänker på det hä... Visa hela »

10 aug 2015

Tycker alltid Mocco känns lite rörigt när man kommer in och ljudnivån är alltid hög, många gånger på grund av skrikande bebisar. Att ta en fika eller lättare matbit här kan ruinera gemene man men lunchpriserna är lite mer rimliga. Gå... Visa hela »