Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Nyko Kitchen

3,6
20 betyg
Redigera Nyko Kitchen
Nyko Kitchen

I Café Moccos gamla lokaler huserar numera Nyko Kitchen, en bistro som drivs av samma ägare.

Användarbilder på Nyko Kitchen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Nyko Kitchen av Erica E.
  • Bild från Nyko Kitchen av Erica E.
  • Råbiffen - Bild från Nyko Kitchen av Jessica K.
  • Spetskålen - Bild från Nyko Kitchen av Jessica K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 maj 2019

Östermalms infuencermecca! Med instagramvänlig mat och ganska låga förväntningar efter att ha läst recensionerna här så förväntande jag mig ingen smaksensation, men tog mig hit för brunch och är väldigt nöjd, men det är en... Visa hela »

25 maj 2018 · Uppdaterad

Har bara ätit lunch här på uteserveringen, men fick se fyra olika rätter (och smaka på två av dem) och blev förvånad över standarden. Inte wow så klart, men jag har hört mycket negativt om stället och hade således väldigt lå... Visa hela »

3 jul 2019

Detta blir inte mer än en svag trea. Servicen är ok, men det märks att de inte brinner för det. Det första vi möts av är att de tänkte ta bort min bokning, med kaxig ton, då vi var 10 min sena. Sedan är de ganska stressat, vi har inte ens fått... Visa hela »

16 mar 2019

Deras råbiff taco var magisk god😍. De andra rätterna var också goda. Vi beställde smårätter och alla rätter kom samtidigt, vilket gjorde att maten blev lite kall och även svårt att få plats med allt.

24 maj 2020

Svag trea. Satsade på en golunch i solen så gick till Nyko där det alltid är folk, så det måste vara bra! Vi hade barnvagn och blev då placerade längst bort på hela uteserveringen men vi blev då lite bortglömda. Vi hade en gullig tjej som... Visa hela »

4 feb 2020

Ätit en middag och en brunch här och båda gångerna har både servicen och framförallt maten varit förfärlig.

Först middagen. Till att börja med så fick vi inte in något bröd före maten och då vi såg att an... Visa hela »

10 jun 2019

Besökte Nyko Kitchen för första gången för några veckor sedan för att äta brunch. Blev verkligen positivt överraskad! Vi hamnade vid ett runt bord precis vid ingången. En väldigt bra placering som var något avskild från rummet inn... Visa hela »

Listad i: B R U N C H
28 okt 2019

allt jag kunde tänka var; varför har jag inte varit här tidigare?

Supermysig inredning och verkligen lyx-känsla utan att priserna var för dyra (även om det inte var superbilligt). Vi hade inte bokat bord men trots att det var löningsfredag fick vi plats m... Visa hela »

22 sep 2018 · Uppdaterad

Hade inga större förväntningar på Nyko eftersom jag hört mycket negativt om restaurangen men då sällskapet lockade till en middag, tackade jag givetvis inte nej. Resultatet: Jag är inte speciellt frälst!

Väldigt mediokert, stressig miljö... Visa hela »

6 feb 2019

Känner inte igen mig på tidigare recensioner. Jag tyckte att stället var helt klart godkänt! Och då har jag varit här två gå ger. Maten var helt ok (jag åt köttbullarna, gott! Har även smakat tacosen, hallounufriesen och pizzorna!) och pers... Visa hela »

13 jan 2021

Helt okej mat men höga priser. Trevlig personal som välkomnar och ger bra service.

6 aug 2021

Alltid lika trevligt, härlig atmosfär och toppen service! Speciellt Shiren, hon får en alltid att känna sig så välkommen och bekväm. Utmärkt service som man aldrig blir missnöjd med.

17 jul 2021

Trevlig personal, men katastrofalt dålig mat!
Vi beställde två biff med kappa, och gick därifrån hungriga.
Halva den lilla köttbiten var god och helt ok, den andra halvan var så full av tjocka, vita senor att både jag och min man, knappt kunde sk... Visa hela »

1 dec 2019

Stockholms bästa personal och magiskt god mat!!!!

26 nov 2018

Jag vill egentligen ge detta ställe en 3,5. Miljön är för stressig och högljudd. Men vad goda tacos och poké bowlen är magisk. Priserna är okej och servicen är bra. De bör fundera på att ändra layout av lokal och inte klämma borden... Visa hela »

17 maj 2017

Mycket bra uppgradering av det tidigare konceptet! En internationell känsla som man ibland kan sakna i Stockholm. Bravo!

5 jun 2017

Mycket dålig service och medioker mat.

29 mar 2018

Super fräsch och god mat. Underbar service!

29 mar 2018

God och prisvärd mat i mysig miljö. Går alltid nöjd härifrån.

20 nov 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.