Recension av Doughnut Disturb – av Karin J.

Doughnut Disturb

Inledningsvis: Det enda doughnutstället i Stokholm (om man bortser från de törrrra som finns att hitta på Ica och hemköp) vilket innebär att konkurrensen är obefintlig. Däremot har en passionerad doughtnut queen startat detta hål i väggen i Vasastan som funnits i snart ett år.

Munkarna: Har testats 4 ggr. 2 ggr på pop-ups och då serverar hon i princip alltid sin crème brûlée som bränns a la minute. Två gånger har jag handlat direkt från butiken, där första gången var en stor besvikelse. Jag köpte en avsmakningslåda där munkarna var snygga men TÖRRAAAA och tråkiga.
Trots detta har hon fortsatt sälja slut varje gång det är öppet och därmed ville jag ge det en ny chans. Denna gång riktigt saftiga och därmed 4-5 stjärnor.

Öppettider: Svåra och kluriga. Öppet enstaka dagar och öppettider som är svåra att hinna till om man arbetar normala arbetstider. Lördagsöppet dock. Ofta stängt pga pop-ups på olika ställen, dit man så klart kan ta sig. Viktigt att kolla hennes instagram för öppettider då de ändras varje vecka.

Priset: ca 55+ kr för 1 st eller 6 för 300kr.

Sammanfattat: Något inkonsekvent kvalitet. Dyrt. Gott. Säkert bra affärsidé att vara så svåra med sina öppettider samt ha massa samarbeten + inte baka så många munkar åt gången så hon alltid kan sälja slut —> ger väl folk massa fomo och därmed vallfärdar man dit. Jag har trots allt testat 4 ggr så de säger väl något om att det är Värt att testa, men samma gång säkert även värt att baka sina egna.