Recension av Green Rabbit – av Agnes L.

Green Rabbit

Fin presentation, fantastiskt bröd och både söta och goda tillbehör. Det kan inte bli annat än full pott!

Jag har velat gå till Green rabbit länge och när min kollega Alex från London proklamerade att han ville äta svenskt rågbröd så blev det äntligen av.
Jag menar, med Mathias Dahlgren i spetsen kan det bara bli bra och med bästa Tina är det underbart!

Liten, enkelt inredd lokal med några få bord och en fin gammaldags glasdisk. Varför försvåra ett enkelt koncept.

Jag bodde flera somrar på Gotland och det bästa på öjn i brödväg var Rute Stenugnsbageri. Sedan såldes det och sorgen var stor. Jag har saknat deras brödkorgar med smör, hummus och olivolja länge.
Lyckan är nu total att Tina Forslund från just Rutes tagit med frukostkonceptet över vattnet och får möjligheten att utveckla det ännu mer.

Tre sorters bröd, smör, luftig ostkräm, leverpastej och lite picklad gurka i en metalllåda. Till det vanligt kaffe som du själv tar och med fri påtår på så gott kaffe blir jag glad.

Smakerna sitter där och det är precis lagom i storlek. Bra prisbild. Ser fram emot att testa smörrebröden på lunchen.

Det enda minuset är att jag bor för långt bort för att kunna bli stammis.