Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Green Rabbit

5,0 • 4 recensioner
Green Rabbit

Krögaren Mathias Dahlgren och vapendragaren Martin Berg ligger bakom bageriet Green Rabbit i korsningen Tegnérgatan och Döbelnsgatan där Bageri Smörkringlan tidigare låg. Här säljs rågbröd av hög kvalitet samt bröd på andra svenska spannmål, men även take away-produkter såsom smörrebrödsliknande lunchmackor. På morgonen kan gästerna även plocka ihop sin egen frukostkorg. Tanken är att sprida matupplevelsen till en bredare publik och samtidigt värna om den svenska brödkulturen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 dec 2018

Så himla mysigt ställe och så prisvärt - fick världens bästa soppa + en god macka för 95kr! Det är inte ett fancy ställe men det är precis det jag gillar, simpelt och bra!

12 sep 2014

Fin presentation, fantastiskt bröd och både söta och goda tillbehör. Det kan inte bli annat än full pott!

Jag har velat gå till Green rabbit länge och när min kollega Alex från London proklamerade att han ville äta svenskt rågbrö... Visa hela »

18 sep 2017

Alltid lika gott! Bakelser och bröd på råg, gör Green rabbit till en favorit. Plus att dem serverar goda soppor till en bra peng under luncherna, och smörrebröd på råg. Bättre kanelbullar dessutom!!

14 jun 2015

Har gått förbi här många gånger och aldrig blivit besviken. Gott bröd, trevligt bemötande och hög kvalité! Härligt med ytterligare ett tillskott av bästa klass i city! Ett måste.