Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Green Rabbit

5,0
5 betyg
Redigera Green Rabbit
Green Rabbit

Krögaren Mathias Dahlgren och vapendragaren Martin Berg ligger bakom bageriet Green Rabbit i korsningen Tegnérgatan och Döbelnsgatan där Bageri Smörkringlan tidigare låg. Här säljs rågbröd av hög kvalitet samt bröd på andra svenska spannmål, men även take away-produkter såsom smörrebrödsliknande lunchmackor. På morgonen kan gästerna även plocka ihop sin egen frukostkorg. Tanken är att sprida matupplevelsen till en bredare publik och samtidigt värna om den svenska brödkulturen.

Användarbilder på Green Rabbit Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Green Rabbit av Elin E.
  • Bild från Green Rabbit av Elin E.
  • Bild från Green Rabbit av Estelle B.
  • Bild från Green Rabbit av Estelle B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 mar 2020

Ett litet guldkorn gömt på Tegnérgatan, här finns en av livets godaste kardemummabullar! Tips är även deras större mandelkaka som gör dig till fikafredagens mästare på jobbet.

12 sep 2014

Fin presentation, fantastiskt bröd och både söta och goda tillbehör. Det kan inte bli annat än full pott!

Jag har velat gå till Green rabbit länge och när min kollega Alex från London proklamerade att han ville äta svenskt rågbrö... Visa hela »

18 sep 2017

Alltid lika gott! Bakelser och bröd på råg, gör Green rabbit till en favorit. Plus att dem serverar goda soppor till en bra peng under luncherna, och smörrebröd på råg. Bättre kanelbullar dessutom!!

14 dec 2018

Så himla mysigt ställe och så prisvärt - fick världens bästa soppa + en god macka för 95kr! Det är inte ett fancy ställe men det är precis det jag gillar, simpelt och bra!

14 jun 2015

Har gått förbi här många gånger och aldrig blivit besviken. Gott bröd, trevligt bemötande och hög kvalité! Härligt med ytterligare ett tillskott av bästa klass i city! Ett måste.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.