Green Rabbit

4,4
7 betyg
Café
Bageri
Green Rabbit
4,4
7 betyg

Krögaren Mathias Dahlgren och vapendragaren Martin Berg ligger bakom bageriet Green Rabbit i korsningen Tegnérgatan och Döbelnsgatan där Bageri Smörkringlan tidigare låg. Här säljs rågbröd av hög kvalitet samt bröd på andra svenska spannmål, men även take away-produkter såsom smörrebrödsliknande lunchmackor. På morgonen kan gästerna även plocka ihop sin egen frukostkorg. Tanken är att sprida matupplevelsen till en bredare publik och samtidigt värna om den svenska brödkulturen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
7

Recensioner av Green Rabbit

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevlig personal. Lokalen är väldigt lite så skulle rekommendera take-away . Såg framemot att testa deras smörrebröd men verkade inte ha några. Så jag körde på soppa, macka och köpte till en mandelkaka. Riktigt bra bröd, soppan var god...

Ett litet guldkorn gömt på Tegnérgatan, här finns en av livets godaste kardemummabullar! Tips är även deras större mandelkaka som gör dig till fikafredagens mästare på jobbet.

Vad har hänt med ert rågbröd efter uppehållet i våras? Det fantastiska matbarsbrödet och vallmobrödet smakar nu som vilket industribröd som helst, likaså doften och konsistensen. Snälla, kan vi få tillbaka den gamla kvaliteten!
Ella, e...

Fin presentation, fantastiskt bröd och både söta och goda tillbehör. Det kan inte bli annat än full pott!

Jag har velat gå till Green rabbit länge och när min kollega Alex från London proklamerade att han ville äta svenskt rågbrö...

Alltid lika gott! Bakelser och bröd på råg, gör Green rabbit till en favorit. Plus att dem serverar goda soppor till en bra peng under luncherna, och smörrebröd på råg. Bättre kanelbullar dessutom!!

Har gått förbi här många gånger och aldrig blivit besviken. Gott bröd, trevligt bemötande och hög kvalité! Härligt med ytterligare ett tillskott av bästa klass i city! Ett måste.

Så himla mysigt ställe och så prisvärt - fick världens bästa soppa + en god macka för 95kr! Det är inte ett fancy ställe men det är precis det jag gillar, simpelt och bra!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
7

Representerar du Green Rabbit?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Green Rabbit?

Green Rabbit ligger på Tegnérgatan 17, 11140, City, Vasastan, Norrmalm. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 200m).