Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Himmelska Hundar

5,0 • 1 recension
Himmelska Hundar

Det är inte överallt i Stockholm där man kan ta med sin fyrbenta vän ut på café, men på Himmelska Hundar på Gärdet är även vovven välkommen. Här serveras en separat hundmeny vid sidan om den ”vanliga” maten, och det går även att få hundvakt och ordna hundkalas.

Intill Tessinparken nära Karlaplan hittas detta hundkära café som är öppet för både hundägare och deras hundar. Här kan man äta både lunch och middag i sällskap av sin fyrbenta vän. Bland annat serveras soppor, pajer, sallader och smörgåsar, inklusive vegetariska alternativ, medan hunden har en helt egen meny. Vid soligt väder går det även att sitta utomhus i parken, bland flanörer och hundar ute på promenad. Inomhus kantas caféet av hundporträtt och porslinshundar som blickar ut genom fönstret.

Utöver mat erbjuder caféet även ”hundparkering”, det vill säga hundvakt under både korta och lite längre perioder. Här kan man exempelvis lämna hunden när man ska till doktorn, eller om man behöver passning i flera veckor. Det går även att ha hundkalas med allt från kaffe och kaka till bubbel och snittar. Också catering med mat och dryck erbjuds, samt uthyrning av lokalen för större sällskap.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

mycket trevligt ställe, har både fikat och ätit mat där tillsammans med min lilla hund :)