Himmelska Hundar

5,0
5 betyg
Café
Himmelska Hundar
5,0
5 betyg

Det är inte överallt i Stockholm där man kan ta med sin fyrbenta vän ut på café, men på Himmelska Hundar på Gärdet är även vovven välkommen. Här serveras en separat hundmeny vid sidan om den ”vanliga” maten, och det går även att få hundvakt och ordna hundkalas.

Intill Tessinparken nära Karlaplan hittas detta hundkära café som är öppet för både hundägare och deras hundar. Här kan man äta både lunch och middag i sällskap av sin fyrbenta vän. Bland annat serveras soppor, pajer, sallader och smörgåsar, inklusive vegetariska alternativ, medan hunden har en helt egen meny. Vid soligt väder går det även att sitta utomhus i parken, bland flanörer och hundar ute på promenad. Inomhus kantas caféet av hundporträtt och porslinshundar som blickar ut genom fönstret.

Utöver mat erbjuder caféet även ”hundparkering”, det vill säga hundvakt under både korta och lite längre perioder. Här kan man exempelvis lämna hunden när man ska till doktorn, eller om man behöver passning i flera veckor. Det går även att ha hundkalas med allt från kaffe och kaka till bubbel och snittar. Också catering med mat och dryck erbjuds, samt uthyrning av lokalen för större sällskap.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Recensioner av Himmelska Hundar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Min hund älskar detta ställe! Helt underbart att få släppa lös honom under lunchen/fikat! Rekommenderar starkt!

Listad i: Ta med hunden!

Ja, vad ska man säga 👍 Underbara köttbullar med alla klassiska tillbehör varje torsdag för endast 95kr. Har tidigare ätit deras eminenta revbensspjäll, chevretoast, räksmörgås, bakad potatis med Skagen och inte minst räksmörgås. Allt ligg...

Försöker besöka Himmelska hundar, med min Assistanshund Finnigan, minst en gång i månaden. Vi firade Finnigans födelsedag när hon fyllde ett år, i Himmelska Hundars inre rum! Härlig upplevelse! Så har de också en Hundtvättsautomat i en...

mycket trevligt ställe, har både fikat och ätit mat där tillsammans med min lilla hund :)

Mysigt fik med gott att äta och att hundarna är välkomna återkommer gärna

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Representerar du Himmelska Hundar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Himmelska Hundar?

Himmelska Hundar ligger på Hedinsgatan 13, Gärdet. Närmsta tunnelbana är Gärdet (ca 500m).