Juniper Tree

3,9
16 betyg
Café
Juniper Tree
3,9
16 betyg

Kaffe, smoothies, yoghurt-bowls, frallor, soppor och matiga sallader. Café Juniper Tree i Solna erbjuder både hemlagat och hembakat med mycket grönt och ekologiskt på menyn. Här kan man ta en frukost, lunch eller fika i trendriktig miljö med brokiga pinnstolar, vitt kakel och fotografier på väggarna.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
16

Recensioner av Juniper Tree

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Så glad att det blivit ordning och reda på Juniper! Glad personal som faktiskt klarar av att växla upp. Orkar du läsa alla mina recensioner om Juniper så ser du att det var en riktig dipp några månader under 2019. Det är svårt att driva ett litet st...

Listad i: Solna & Sundbyberg

Lite långsam service men äggmackan och chiapuddingen var otroligt goda. Avokado mackan var inte lika toppen det var alldeles för mycket ärtpesto på så det smakade mest sött. Men mysigt ställe och skulle gärna äta frukost här igen!

Härligt ställe med mysig inredning, som att sitta i sitt eget vardagsrum. Den avslappnade känslan!
Älskar också att de fokuserar på att välja råvaror från små producenter istället för de stora företagen.
Det känns v...

Mysigt ställe med riktigt goda amerikanska pannkakor och gott kaffe, trevlig ödmjuk personal minus dock för tiden från att man beställt till man får sin mat.

Skön atmosfär med mysig & duktig personal! Bästa stället i Solna när man är sugen på go-lunch, fika eller bara en grymt god kaffe! Absolut värt ett besök🌟

Fin lokal och trevlig personal!
Dock när jag beställde min räksmörgås så ser jag att kocken slickar på fingrarna och sedan tar han i maten!!! Detta är allt annat än okej!!! När jag poängterade detta fick jag retur men detta är oacce...

Besöker Juniper minst en gång i veckan. Förbättrat flöde på fiket, korta väntetider på mat och dryck. Bra avstånd på borden ”i dessa tider”, möjlighet att beställa utan att gå in för den som önskar det. ...

Så himla fin service och trevligt ställe! Och bästa pepparkaksdegen i stan! 🌟🌟🌟🌟🌟

Dålig och långsam service.

Super mysigt ställe med god mat och bra stämning!

Hit kommer jag för både frukost, lunch och fika. Alltid trevlig personal och jättegod mat! Det bästa som hänt Råsunda på flera år :)

Mysigt fik i Råsunda där man kan beställa många goa grejer. Ser fram emot lussebullarna till jul, de är smarriga. :-)

Väldig dålig service. Fick vänta länge för att beställa. Personalen väljer göra något annat än att ta vår beställning. Otrevlig personal. Gå aldrig dit!

Jätte god mat, härlig service och atmosfär. Vi har också använt deras catering, bland annat till studentfirande. Det har varit lika smarrigt varje gång. Rek starkt!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
16

Representerar du Juniper Tree?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Juniper Tree?

Juniper Tree ligger på Råsundavägen 139, 169 39, Solna. Närmsta tunnelbana är Näckrosen (ca 50m).