Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Juniper Tree

4,1
8 recensioner
Juniper Tree

Kaffe, smoothies, yoghurt-bowls, frallor, soppor och matiga sallader. Café Juniper Tree i Solna erbjuder både hemlagat och hembakat med mycket grönt och ekologiskt på menyn. Här kan man ta en frukost, lunch eller fika i trendriktig miljö med brokiga pinnstolar, vitt kakel och fotografier på väggarna.

Användarbilder på Juniper Tree Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Juniper Tree av Ida B.
  • Bild från Juniper Tree av Ida B.
  • Bild från Juniper Tree av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 apr 2018 · Uppdaterad

Så glad att det blivit ordning och reda på Juniper! Glad personal som faktiskt klarar av att växla upp. Orkar du läsa alla mina recensioner om Juniper så ser du att det var en riktig dipp några månader under 2019. Det är svårt att driva ett litet st... Visa hela »

Listad i: Solna & Sundbyberg
6 okt 2019

Mysigt ställe med riktigt goda amerikanska pannkakor och gott kaffe, trevlig ödmjuk personal minus dock för tiden från att man beställt till man får sin mat.

10 maj 2018

Jag har besökt Juniper Tree fyra gånger sedan de öppnade för någon vecka sedan och aldrig blivit besviken!
Hatten av till ägarinnan som gör gott kaffe, satsar på närproducerat och stöttar lokala förmågor. Matiga fräscha sallade... Visa hela »

16 nov 2019

Översätt till svenska »

Super mysigt ställe med god mat och bra stämning!

13 sep 2019

Hit kommer jag för både frukost, lunch och fika. Alltid trevlig personal och jättegod mat! Det bästa som hänt Råsunda på flera år :)

13 sep 2019

Mysigt fik i Råsunda där man kan beställa många goa grejer. Ser fram emot lussebullarna till jul, de är smarriga. :-)

7 sep 2019

Översätt till svenska »

Väldig dålig service. Fick vänta länge för att beställa. Personalen väljer göra något annat än att ta vår beställning. Otrevlig personal. Gå aldrig dit!

19 jun 2018

Jätte god mat, härlig service och atmosfär. Vi har också använt deras catering, bland annat till studentfirande. Det har varit lika smarrigt varje gång. Rek starkt!