Recension av Juniper Tree – av Ida B.
Så glad att det blivit ordning och reda på Juniper! Glad personal som faktiskt klarar av att växla upp. Orkar du läsa alla mina recensioner om Juniper så ser du att det var en riktig dipp några månader under 2019. Det är svårt att driva ett litet ställe och speciellt med extrapersonal som endast jobbar fåtal timmar. Men som sagt, nu har de fått till det 🙌 tack, för ni behövs i Solna.
Maten har alltid varit god, nu har det även blivit fler luncher vilka alla har varit super! Mycket mat och bra råvaror. Väntetiden är inte längre än ett vanligt litet café och jag gillar att de samarbetar med de lokala butikerna för att minska svinn och anpassar menyerna dag från dag.
Så gå hit på frukost, fika, brunch eller lunch! Alltid trevligt och utbudet ändras hela tiden
----------------
Recension:
2 stjärnor
27/9-19
Jag måste tyvärr uppdatera och sänka till betyg från 4 till 2! Jag har ätit frukost här många gånger och under vinter 18/19 blev det bara sämre, och det tog varje gång såå lång tid. I februari så bestämde vi oss, att vänta 15 min för en kaffe och sedan 30 min till på frukosten är ohållbar. Även om äggröran med tryffel var god, så var även avokadomackan alldeles för liten och upplevelsen inte värd pengarna.
Det blev ett nytt frukostbesök i helgen då några vänner var i närheten, och herregud, det var bara en lång väntan. 50 minuter på mat, 2 smörgåsar, 2 portioner pannkakor. Vi beställde även latte och juice det tog på riktigt 20 minuter att få.
Det var säkert mycket folk tänker du - NEJ! Det var en familj, vi 4 och två par till.... Sen visst, det kom några fler under väntetiden, men det var verkligen ingen rush. Och sen känner jag att klockan 9 en lördag så får man väl förvänta sig att folk kommer och vill äta frukost.
-----------------------------
Första recensionen:
4 stjärnor
30/4-18
Det här var precis vad Solna behövde! I skrivande stund har de bara haft öppet i en vecka och jag har varit här 2 ggr. Menyn är fräsch och ägarinnan står både i kassan och köket och kommer att ha en levande meny med det hon tycker om och det kunderna vill ha. Fräsch mat och eko-fokus. Hon hade inte hunnit baka så mycket raw-food än, men det kommer, spännande.
Lokalen är riktigt fräsch, ljus med turquoist tak, snygga bilder på väggarna och ljusa möbler. Det känns som att jag är på ett surfhak i Australien.
Köpte med mig en sallad som är den godaste jag ätit på länge med nötter, avocado och magiskt rostade grönsaker. Ett stort plus för att man fick med rejäla engångsbestick som gick bra skära med utan att de gick sönder.
I helgen åt jag frukost här vilket jag kommer göra typ varje helg. Det fanns mycket att välja på, yoghurt, acacia bowl, smörgåsar, äggröra och smoothies. och fika såklart. Jag åt yoghurt med ungsbakad banan och hemmagjord granola, det var riktigt gott!
Det är så härligt men bra råvaror och kärlek från köket, det kände man verkligen här.
All personal som jobbar har varit fantastiska och jag hoppas verkligen att det fortsätter att strömma in folk och att de håller denna standard, för det är riktigt bra!