Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lilla P

4,0
4 recensioner
Lilla P

På mysiga östermalmscaféet Lilla P kan du njuta av allt från en skön frukost till sallader och soppor. Fokus ligger på veganska rätter och produkter. Inta ett runt litet cafébord eller sitt vid bardisken och insup atmosfären bland vitt kakel, tegel och charmiga industrilampor. Ta dig tid för en skön och lång morgon, lunch eller eftermiddagsfika.

Användarbilder på Lilla P Visa alla

  • Lägg till bild
  • Lax och tonfisk – Bild från Lilla P av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 sep 2019

Klart godkänt! Åt en god laxsallad med hyfsat generöst med lax. Serverades med svartris, lite grönsaker och en dillmajo. 125 kr känns helt ok på Östermalm. Det är ett hål i väggen som kanske inte såg supertrevligt ut, men får man en pl... Visa hela »

6 feb 2020

Trevligt lunchställe! Goda sallader och soppa till bra pris

17 maj 2016

Lilla P med det stora hjärtat. Jag har nu haft äran att besöka detta hål i väggen vid tre tillfällen; en gång för lunch, en annan för ett hastigt påkommet möte där dator krävdes och så frukost idag. Frukost är bäst i... Visa hela »

26 maj 2016

Trevlig personal och mycket variation på utbudet. Bra koll på innehållet (mycket görs i kafét) i maten och lätt och enkelt att beställa utan t ex nötter!