Park Kafé

inga betyg
Café
Hemsida
Instagram
Park Kafé
inga betyg
Hemsida
Instagram
Park Kafé i en mening: Lugnt café som erbjuder både fika och lättare mat.
Kort om maten: Sallader, lasagne och paj.

Inne i Näsbypark Centrum finns Park Kafé, som dagligen erbjuder nybakat bröd och konditorivaror samt lunch och brunch. Filosofin är att erbjuda enkla men kärleksfullt tillagade rätter, bröd och sötsaker.

Som en oas i Näsbypark Centrum finns det klassiska caféet Park Kafé. Här håller man öppet från morgon till sen eftermiddag för att ta emot såväl hungriga shoppare som helgstrosare och kontorsfolk. I diskarna finns både sött och salt, och i köket tillreds caférätter. Bakom Park Kafé står matälskaren Maryam Rydén, som även driver White Guide-belönade Viggbyholms Stationskafé.

Traditionell caféinredning sätter tonen på Park Kafé, såsom mörkt trä och diskar som dignar av bakverk och annat smått och gott. Här hittar du både välkända favoriter som chokladbollar, prinsessbakelser och dammsugare, men även nytänkande inslag. Allt bakas i direkt anslutning till caféet, från tidig morgon och långt in på eftermiddagarna. Sortimentet kan variera en smula från dag till dag, beroende på säsong och vilka råvaror som är fina för stunden. Gemensamt för allt är dock att det är tillagat med kärlek.

Är det snarare mat du är sugen på finns det fräscha sallader, lasagne och paj att välja mellan, samt frukostpaket och brunchrätter. Allt detta går att kombinera med dryck som färskpressad juice, caféets eget kaffe, och öl, vin eller bubbel.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Park Kafé Användarbilder

Recensioner av Park Kafé

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Park Kafé!