Picchus Café

5,0
1 betyg
Redigera Picchus Café

I den gamla apotekarbostaden i Upplands Väsby kan du njuta av hemlagad mat och hembakad fika i en mysig miljö. Läs en bok, spela spel, upplev konst eller ta en paus i den lummiga trädgården när vädret tillåter. Enklare luncher serveras varje dag och det finns alltid något gluten- och laktosfritt samt veganskt på menyn.

På Picchus Café, som är inhyst i en gul trävilla, ska du känna dig som hemma. Vare sig du kommer på egen hand eller tillsammans med någon speciell, familjen eller vännerna så kan du njuta en stund med "home away from home"-känsla. Vill du inte sitta tyst och insupa atmosfären kan du spela spel eller titta på konsten som ställs ut på caféet. Konstsamlingarna uppdateras frekvent, med olika konstnärer under olika perioder. Är det sommartid eller tillåtande väder kan du sitta ute i den lummiga trädgården. I caféets lilla butik kan du även köpa keramik, kaffe, te och andra små godsaker.

Caféet har fullständiga rättigheter och en egen kock som lagar enklare luncher såsom lasagne, bakpotatis med olika röror, sallader och soppor. På menyn finns alltid något glutenfritt, veganskt eller laktosfritt för den som söker det. Till fika hittas allt från hembakade bullar och kakor till sötsaker. Missa inte heller brunchen på söndagar.

Förutom konst så försiggår en hel del annat i huset, från provningar av öl och vin till afternoon tea, drejkurser och musikevenemang. Håll koll på kalendern för att inte missa exempelvis tacofredagen eller kakbuffén. Det går även att arrangera fester, konferenser och andra tillställningar i lokalerna, eller beställa catering.

Här är självklart även hundar välkomna.

Användarbilder på Picchus Café Visa alla

  • Lägg till bild