Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pier66 Nacka

5,0
1 betyg
Redigera Pier66 Nacka
Pier66 Nacka

Alldeles intill vattnet i Nacka strand hittar du Pier66, ett eko- och veganvänligt utomhuscafé som har öppet på sommaren och bjuder på vackra vyer. Här kan man slå sig ner och ta en lunch, glass eller fika på den lummiga uteserveringen. Även hundar är välkomna.

Lagom till sommaren öppnar Pier66 upp några meter från bryggan i Nacka strand. Caféet består av en liten kiosk med en solig uteservering som omges av grönska och vatten. Här serveras ekologisk och veganvänlig mat och fika från förmiddag till kväll. Menyn inkluderar allt från nyttiga acai bowls till sallader, bakelser, svalkande isdrycker och italiensk gelato i olika smaker. Beställ in något gott och slå dig ner vid ett bord eller på en mjuk golvkudde vid strandpromenaden. Här flödar det av semesterkänsla.

Runtomkring caféet breder även en gräsmatta ut sig där man kan sätta sig i en solstol och blicka ut över vattnet. Det finns även stora sittkuddar för den som föredrar det. Här kan man njuta av solen och beundra utsikten över Stockholms inlopp, med Djurgården på andra sidan vattnet, medan man mumsar på en bakelse, äter lunch eller svalkar sig med en dryck eller lite glass.

Användarbilder på Pier66 Nacka Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
14 jun 2021

Helt klart årets sommar ställe!
Super trevlig personal, bra service och helt klar både toppen läge och fika!