Roots

5,0
3 betyg
Café
Roots
5,0
3 betyg

Hotellet Downtown Camper, vid Brunkebergstorg, står bakom detta hållbara och gröna café på Drottninggatan. Här serveras vegetariska rätter med miljövänliga ingredienser, och inredningen är till stor del tillverkad av återvunnet material.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Recensioner av Roots

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Slår mina förväntningar! Frågade Thats-up ambassadörerna om tips och fick detta tips när jag frågade efter ett trevligt ställe med wifi att sitta och jobba på.

Bra ljudnivå, allra skönast på morgonen såklart. Man komm...

Detta är mitt absolut bästa tips för den som ska jobba/plugga!! Invändigt är det perfekt, det finns både större bord och mindre. Det finns uttag överallt och behöver du sitta mer avskilt finns det också. Vi har varit här flertalet...

Instämmer helt med de tidigare recensionerna här! Satt här en hel dag idag och har aldrig pluggat såhär bra. Lugnt men ändå livligt och acceptabel ljudnivå för studier.
Provade deras stora frukostpaket för 180 kr. Allting var gott och det ing...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Representerar du Roots?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Roots?

Roots ligger på Drottninggatan 28, 111 51, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 100m).