Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ulriksdals slottscafé

3,0
4 recensioner
Ulriksdals slottscafé

Ulriksdals slottscafé ligger i parken intill Ulriksdals slott och serverar fika och lunch under hela året. Här kan man sitta inne i det ombonade caféet eller på uteserveringen med utsikt över parken. Bland annat serveras smörgåsar, bakelser, sallader och ekologiskt, rättvisemärkt te och kaffe, samt en barnmeny.

Användarbilder på Ulriksdals slottscafé Visa alla

  • Lägg till bild
  • Ifall man vill passa på att köpa hem blommor. – Bild från Ulriksdals slottscafé av Jessica K.
  • Promenad runt slottet. – Bild från Ulriksdals slottscafé av Jessica K.
  • Bild från Ulriksdals slottscafé av Ida B.
  • Bild från Ulriksdals slottscafé av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 maj 2019 · Uppdaterad

Heeelt fantastiskt!! Har du möjlighet, kom hit!! Det var så mysigt, speciellt när man kunde sitta ute på uteserveringen och njuta i solen. Perfekt att komma hit med absolut vem du än vill ta en fika med, tjejkompis, partner, föräldrar, barn, hund, alla! Så... Visa hela »

21 sep 2019

Vi kände verkligen för vofflor denna lärdag så åkte enbart hit för att äta vofflor. Vi kom dit 40min innan de stängde. Väntade 5min på att få beställa även fast det bara va vi som skulle beställa vilket är helt okej. Men... Visa hela »

12 jan 2018

Hit är alla välkomna(utom de som lider av hundfobi, men de har ju tusen andra valmöjligheter) Jättegod fiskgryta, underbara mackor, latte med havremjölk samt massvis med goda hembakade sötsaker. Ljuvlig miljö där både tvåbenta och fyrbenta gäs... Visa hela »

12 nov 2017

Är man allergisk mot hundar eller har hundfobi ska man inte man inte besöka det här cafet då hundar tydligen är välkomna.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.