Slottsträdgården Ulriksdal

4,3
10 betyg
$$
Butik
Café
Restaurang
Konferenslokal
Festlokal
Hemsida
Slottsträdgården Ulriksdal
4,3
10 betyg
Hemsida

I Bosse Rappnes handelsträdgård i Solna kan man handla vackra trädgårdsväxter, krukväxter och inredningsdetaljer eller ta en lunch eller fika i trädgårdscaféet. Här serveras vegetarisk lunchbuffé på vardagarna, och i festvåningen dukar man upp afternoon tea med ekologiska Fairtrade-teer på söndagar. Kurser och föreläsningar arrangeras också.

Föreslå ändringar

Recensioner av Slottsträdgården Ulriksdal

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 feb. 2019

Svårslagen miljö, men det är väl självskrivet. Här blir en fika till en utflykt.
Fikabrödet blir man inte heller besviken på. Supersöta minisemlor gjorde det inte sämre direkt.

28 mars 2020

Jag är älskar ju mysiga caféer där det känns som en tillflykt och inga undantag här!

Först och främst är själva trädgårdsbutiken SÅ härlig, det finns alls! Älskar att bara strosa omkring här inne och ta in... Visa hela »

5 jan. 2021

Stor och härlig trädgård som har allt! Här möta du av blommor, växter, krukor, prydnadsgrejer, kryddor och ja, allt. På sommaren ännu mer då utomhusdelen är öppen. En perfekt utflykt och speciellt för dig som vill få lite nyheter h... Visa hela »

6 aug. 2018

Själva trägården och butiken förtjänar 5 stjärnor! Maten 3 stjärnor. Kompromissar med en fyra eftersom det ändå är värt ett besök om man är intresserad av växter - eller åtminstone njuter att att tittar på dem. ... Visa hela »

24 okt. 2018

Trädgården:
en oas. terapigivande och underbart. Så fort jag kommer hit lämnar jag alla tankar kvar i city och går loss på att plocka åt mig blommor och grönsaker.
Som lille Ferdinand klokt sa: jag vill bara lukta på blommorna. Det sortens... Visa hela »

29 okt. 2021

Mitt go-to ställe året om 🌳

Slottsträdgården Ulriksdal bjuder på en otrolig miljö! Här hittar man stora fält med självplock av grönsaker och blommor. En perfekt aktivitet för stora och små 🌻

Det finns massor av trä... Visa hela »

3 sep. 2018

Till Slottsträdgården Ulriksdal går du en söndagsmorgon i september när du planerat att bjuda kompisarna på söndagsmiddag. De tror att du ska bjuda på en klassisk söndags-bolo men egentligen blir det färska, krispiga och närproducerade majsk... Visa hela »

14 nov. 2021

Förträffligt bra ställe magisk vegetarisk mat samt de allra bästa blommor o växter i hela Stockholm

18 mars 2021

Åt lunch idag med min syster. God och vällagad vegetarisk buffé. Miljön är jättemysig och hemtrevlig. Dock kommer jag inte att vilja besöka igen.

Har aldrig varit med om sådan dålig service ifrån kassapersonal och dem som ser till att... Visa hela »

8 okt. 2023