Black Honey Coffee Roasters

5,0
1 betyg
$-$$
Kaffe- och tebutik
Kaffebar
Restaurang
Black Honey Coffee Roasters
5,0
1 betyg

Det som började som ett intresse blev snart familjen Emres levebröd. Nu sipprar doften av nyrostade bönor sakta men säkert ut på Stockholms gator från rosteriet i Sickla. I det kombinerade rosteriet, kaffebaren och bistron har man största respekt för hela processen från frö till kopp.

Varje dag är kaffedag på Black Honey Coffee Roasters, som är en kombination mellan kafferosteri, kaffebar och bistro. Här har man stor passion för både specialkaffe och matlagning. I kaffebaren är det kaffet som är huvudpersonen, men man serverar också frukost, en klassisk brunch under helgerna och utvalt fika och matiga mackor här. Den annars industriella lokalen med med betonggolv och synliga mässingsrör möter kaffets och familjens turkiska rötter som syns i de mönstrade mattorna, mosaikborden och sammetssofforna, allt i rödgrön färgskala. På kvällen förvandlas kaffebaren till bistro med varmrätter med europeiska och skandinaviska smaker, som sallader, pizza, mackor och burgare.

Fairtrade, representation, färskt, lokalt, transparens och nyfikenhet är Black Honey Coffee Roasters ledord. För den kafferostande familjen innebär det bland annat att vara transparenta med sin egen produktion och att belysa alla som bidragit till det högkvalitativa kaffet, hela vägen från bonden som planterade det första fröet.

Event
Black Honey Coffee Roasters arrangerar bland annat kurser, workshops och kaffeprovningar. Man kan också abonnera restaurangen för både företagsevent och privata evenemang som födelsedagar, kick-off, studentmottagning och workshops.

1 Bipasha H.

Besökarnas bilder från Black Honey Coffee Roasters Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Black Honey Coffee Roasters

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mysig kafferosteri i Sickla med amazing kaffe och Turkisk fusion mat. Dem säljer dessutom kaffeböner som är perfekt att tar hem för att njuta. Superfin lokal med bra service!

1 Bipasha H.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Black Honey Coffee Roasters?

På Black Honey Coffee Roasters serveras bland annat:

  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Black Honey Coffee Roasters?

Black Honey Coffee Roasters ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Budget ($).

Serverar Black Honey Coffee Roasters lunch?

Ja, Black Honey Coffee Roasters har lunchserveringar.

Är det billigt att äta på Black Honey Coffee Roasters?

Black Honey Coffee Roasters ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger Black Honey Coffee Roasters?

Black Honey Coffee Roasters ligger på Sicklastråket 24, 131 54, Nacka, Sickla. I närheten ligger Sickla, Nacka.