Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Black Honey Coffee Roasters

5,0
1 betyg
Redigera Black Honey Coffee Roasters

Det som började som ett intresse blev snart familjen Emres levebröd. Nu sipprar doften av nyrostade bönor sakta men säkert ut på Stockholms gator från rosteriet i Sickla. I det kombinerade rosteriet, kaffebaren och bistron har man största respekt för hela processen från frö till kopp.

Varje dag är kaffedag på Black Honey Coffee Roasters, som är en kombination mellan kafferosteri, kaffebar och bistro. Här har man stor passion för både specialkaffe och matlagning. I kaffebaren är det kaffet som är huvudpersonen, men man serverar också frukost, en klassisk brunch under helgerna och utvalt fika och matiga mackor här. Den annars industriella lokalen med med betonggolv och synliga mässingsrör möter kaffets och familjens turkiska rötter som syns i de mönstrade mattorna, mosaikborden och sammetssofforna, allt i rödgrön färgskala. På kvällen förvandlas kaffebaren till bistro med varmrätter med europeiska och skandinaviska smaker, som sallader, pizza, mackor och burgare.

Fairtrade, representation, färskt, lokalt, transparens och nyfikenhet är Black Honey Coffee Roasters ledord. För den kafferostande familjen innebär det bland annat att vara transparenta med sin egen produktion och att belysa alla som bidragit till det högkvalitativa kaffet, hela vägen från bonden som planterade det första fröet.

Event
Black Honey Coffee Roasters arrangerar bland annat kurser, workshops och kaffeprovningar. Man kan också abonnera restaurangen för både företagsevent och privata evenemang som födelsedagar, kick-off, studentmottagning och workshops.

Användarbilder på Black Honey Coffee Roasters Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Black Honey Coffee Roasters av Bipasha H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2023

Mysig kafferosteri i Sickla med amazing kaffe och Turkisk fusion mat. Dem säljer dessutom kaffeböner som är perfekt att tar hem för att njuta. Superfin lokal med bra service!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.