Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Rawstation

4,8
6 recensioner
Rawstation

Rawfood-trenden har aldrig varit större och därmed är det hög tid att Stockholms streetfood-kultur hänger med i svängarna. På Rawstation, som namnet indikerar, serveras det rawfood - bland annat spännande smoothies och juicer, wraps, raw brownies och goda nötbollar. Håll dig uppdaterad via sociala medier eller ta en sväng ner till Tantolunden där trucken brukar stå parkerad.

Användarbilder på Rawstation

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 aug 2015

Härlig food truck med goda vårrullar, spännande smoothies och trevlig personal.

16 jul 2015

Har besökt Rawstation några gånger under sommaren och har aldrig blivit besviken. Deras greenly smoothie är riktigt fräsch, och passade perfekt efter min löprunda vid Årstaviken. Kan även rekommendera Rawbollen med kanelsmak och vårrullarna!
Ä... Visa hela »

16 jul 2015

Fantastisk liten vagn fylld med äkta kärlek för god och kreativ mat! Rekommenderar alla att besöka Rawstation i Tantolunden!

15 jul 2015

Besökt Rawstation flera gånger och det är verkligen supergott! Kan varmt rekommendera vårrullarna (såsen är fantastisk!!) som faktiskt mättar mer än vad man kan tro. Är man riktigt hungrig kan man köpa en meny med både vårrullar och en... Visa hela »

15 jul 2015

Besökte Rawstation för ett par veckor sedan och kommer helt klart gå tillbaka. Smoothien (minns inte namnet) var superfräsch och "raw-chokladbollen" med mintsmak kan jag varmt rekommendera. Nästa gång tänker jag prova deras populära vårrullar... Visa hela »

15 jul 2015

En riktigt trevlig raw-truck och kan verkligen rekommenderas! Vårrullarna är grymma och dippen man får till var såå god!! Köpte till en fräsch smoothie som piggade till ordentligt med både citron o ingefära i. Härlig personal oxå såk... Visa hela »