Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ecohair Stockholm

5,0
2 betyg
Redigera Ecohair Stockholm

Ecohair är en ekologisk frisörsalong som jobbar med miljövänliga produkter och färgar håret med finmalda örter och växter. Behandlingen anpassas efter kundens hår och hårbotten och recepten på färgen tas fram även för hemmabruk. I behandlingen ingår också konsultation och hårbottenmassage för att öka blodcirkulationen. Produkter som används är exempelvis John Masters Organics och Maria Åkerberg. Salongen är ljus och hemtrevlig, belägen precis intill Rådhusets tunnelbanestation.

Användarbilder på Ecohair Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 sep 2016

Superfin och trevlig ekosalong! Fick en schysst klippning och gjorde slingor med lera (känns lite som en inpackning), precis så som jag ville ha det.

9 maj 2016

Vi var där för ett par veckor sedan med min 4 åriga dotter, på hennes första klippning hos frisör. Det var ett proffesionellt bemötande och vi kände oss varmt välkomna. Kommer garanterat att återvända flera gånger!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.