Hope by Lena

3,0
1 betyg
Frisör
Skönhetssalong
Hope by Lena
3,0
1 betyg

Denna frisör- och hudvårdssalong på Kungsholmen välkomnar sina kunder till en avkopplande stund, samtidigt som de får hjälp med att lyfta fram sin personliga stil. Bland behandlingarna på Hope By Lena hittas bland annat klippning och färgning, ansiktsbehandlingar och makeup. Service står i fokus, oavsett om man ska piffa till håret eller ansiktet.

På Lindhagensgatan, i närheten av Hornsbergs strand och dess restaurangliv, hittas denna hår- och skönhetssalong. Hit kan du komma för att ta hand om knopp och kropp, i en avkopplande atmosfär där man gärna får låta vardagen stanna utanför dörren.

På Hope By Lena flödar kreativitet och inspiration i en energisk miljö som är varm och inbjudande. Alla som arbetar här är måna om att ta hand om sina kunder och låter dem, och deras mående, stå i centrum.

Visionen är att alltid göra kunderna nöjda och glada efter deras önskemål, allt för att kunna ge den bästa möjliga upplevelsen. Vare sig du har en tydlig bild över vad du vill ha eller behöver rådgivning så ska du här få det du önskar. Traditionellt och klassiskt såväl som experimentiellt och utanför boxen – allt är möjligt.

På salongen går det att boka klippning, färgning, Olaplex-behandling, detox, sminkning, styling och hårförlängning. Kanske ska du gå på fest eller fixa dig för ett speciellt tillfälle där du vill unna dig professionell hjälp? Då ska du vända dig till Hope By Lena. Behöver du vårda om din hy, eller helt enkelt ge den ett lyft, kan man besöka hudterapeuten Linn som arbetar utifrån ett hälsosamt helhetstänk vad gäller huden. Tillsammans hittar ni den behandling du behöver och önskar.

På Hope By Lena arbetar i dag fem frisörer och en hudterapeut som väntar på att ta emot dig.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Hope by Lena Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
1

Recensioner av Hope by Lena

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevlig och inbjudande miljö men överreklamerade! Hade en frisör som inte var lyhörd medan en annan var det.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
1

Representerar du Hope by Lena?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Hope by Lena?

Hope by Lena ligger på Lindhagensgatan 49, 112 43, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Thorildsplan (ca 200m).