Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hos Marie

5,0
1 recension
Hos Marie

På den familjära salongen Hos Marie i Älvsjö jobbar ett troget gäng frisörer som erbjuder allt från klipp och färg till bruduppsättningar och brynplock. Hit kommer kunder från hela stan för att fixa håret och bli ompysslade i välkomnande hemma hos-miljö.

Hos Marie har huserat på sin nuvarande adress sedan 2003, och bortsett från att en hårstylist har tillkommit är det fortfarande samma gäng som jobbar på salongen nu som då. En av dem är Marie, som drog igång verksamheten redan 1998 och som numera är butiksansvarig. Idag möts man av en ljus lokal med trägolv, fåtöljer och kristallkrona. Hit hittar inte bara lokala kunder utan även stammisar från andra sidan stan, bland annat en trogen skara som har hängt med från salonger där frisörerna tidigare har jobbat.

Ambitionen är att hålla sig uppdaterad kring aktuella trender och att ha kunderna i fokus. Behandlingarna sträcker sig från klippningar för både vuxna och barn till slingor, permanent och festuppsättningar, och den som vill kan både forma och färga ögonbrynen och fransarna. Bland produkterna som salongen använder finns exempelvis L’Oréal samt Icon och Abba, två märken med extra mycket miljötänk.

Användarbilder på Hos Marie

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2017

Coolt m 2 super trevliga tjejer Hanna och Carolin som utför professionellt barberar arbete !
Rekommenderas starkt !