Preston Hair

5,0
6 betyg
Frisör
Preston Hair
5,0
6 betyg

För den inbitna behöver Preston knappast något förnamn vid en första presentation. Den som gjort sin frisörläxa över vem som är vem i frisör-Stockholm vet att Roberts efternamn Preston inte bara är namnet på frisörsalongen på Narvavägen 25, utan även en välpublicerad hårstylist sedan 90-talet. Mellan salongen och modestäderna har Preston verkat i över två decennier med sina fantasifulla och stilrena hårkreationer. Det är kanske inte så konstigt att hans team tillhör några av Sveriges ledande hårtalanger.

Robert inledde sin karriär som rörläggare, men bytte inriktning och utbildade sig till frisör i Skottland i mitten på 90-talet. Valet som ledde till toppen av frisörbranschen ses idag som en självklarhet med kunder som Vogue, Elle, Plaza, Tush, med flera. Salongen Preston Hair är dock ingen sluten klubb för inbördes beundran, här välkomnas var kund på individuell basis. Den rena och avskalade inredningen ger desto mer plats och svängrum för hårkonstnärerna bakom stolarna.

I en stadsdel som hyser en och annan flådig salong är det skönt att se en avslappnad salong utan de flådiga attributen. Kvalité som ofta kommer med höga prislappar och snorkig attityd serveras här istället med en jordnära approach. Robert Preston själv må vara en av Sveriges bästa frisörer, men han behandlar alla kunder lika, och det finns nog ingen annan frisör som är så omtyckt för sin personlighet. Preston Hair erbjuder kvalité som förespråkar hårglädje, och det är det alltid värt att betala för.

Besökarnas bilder från Preston Hair Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
6

Recensioner av Preston Hair

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Stans bästa frisör heter Robert Preston. Var på många olika salonger innan jag tillslut hittade Robert, som då jobbade på Sachajuan. Detta var nog snart 10 år sen, och jag kommer nog inte gå någon annanstans förrän Robert pensionerar sig.

Så bra frisörsalong!!! Det sitter i detaljerna och man blir inte ivägsläppt förens håret är perfekt. Det är lätt att styla och ta hand om efteråt. Blir aldrig missnöjd!

Har klippt mig hos åtskilliga friöserer, endast Robert Preston gör mig nöjd varje gång. Värd varenda krona, även om det kan tyckas vara många.

Proffsigt och bra resultat. Kommer tillbaka efter sommaren för en härlig höstfärg

Bästa salongen! Alltid nöjd. Alla är duktiga, men visst är det något speciellt med Robert. Han klipper ganska snabbt och vips har han gjort något fantastiskt av håret. Dessutom är han vänlig, rolig och positiv. Behandlar alla lika. Ett proffs, precis s...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
6

Representerar du Preston Hair?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Preston Hair?

Preston Hair ligger på Narvavägen 25, Östermalm. Närmsta tunnelbana är Karlaplan (ca 300m).