Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

För den inbitna behöver Preston knappast något förnamn vid en första presentation. Den som gjort sin frisörläxa över vem som är vem i frisör-Stockholm vet att Roberts efternamn Preston inte bara är namnet på frisörsalongen på Narvavägen 25, utan även en välpublicerad hårstylist sedan 90-talet. Mellan salongen och modestäderna har Preston verkat i över två decennier med sina fantasifulla och stilrena hårkreationer. Det är kanske inte så konstigt att hans team tillhör några av Sveriges ledande hårtalanger.

Robert inledde sin karriär som rörläggare, men bytte inriktning och utbildade sig till frisör i Skottland i mitten på 90-talet. Valet som ledde till toppen av frisörbranschen ses idag som en självklarhet med kunder som Vogue, Elle, Plaza, Tush, med flera. Salongen Preston Hair är dock ingen sluten klubb för inbördes beundran, här välkomnas var kund på individuell basis. Den rena och avskalade inredningen ger desto mer plats och svängrum för hårkonstnärerna bakom stolarna.

I en stadsdel som hyser en och annan flådig salong är det skönt att se en avslappnad salong utan de flådiga attributen. Kvalité som ofta kommer med höga prislappar och snorkig attityd serveras här istället med en jordnära approach. Robert Preston själv må vara en av Sveriges bästa frisörer, men han behandlar alla kunder lika, och det finns nog ingen annan frisör som är så omtyckt för sin personlighet. Preston Hair erbjuder kvalité som förespråkar hårglädje, och det är det alltid värt att betala för.

Användarbilder på Preston Hair Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 feb 2015

Stans bästa frisör heter Robert Preston. Var på många olika salonger innan jag tillslut hittade Robert, som då jobbade på Sachajuan. Detta var nog snart 10 år sen, och jag kommer nog inte gå någon annanstans förrän Robert pensionerar sig.

13 nov 2018

Så bra frisörsalong!!! Det sitter i detaljerna och man blir inte ivägsläppt förens håret är perfekt. Det är lätt att styla och ta hand om efteråt. Blir aldrig missnöjd!

10 aug 2015

Har klippt mig hos åtskilliga friöserer, endast Robert Preston gör mig nöjd varje gång. Värd varenda krona, även om det kan tyckas vara många.

2 jul 2020

Proffsigt och bra resultat. Kommer tillbaka efter sommaren för en härlig höstfärg

17 aug 2019

Bästa salongen! Alltid nöjd. Alla är duktiga, men visst är det något speciellt med Robert. Han klipper ganska snabbt och vips har han gjort något fantastiskt av håret. Dessutom är han vänlig, rolig och positiv. Behandlar alla lika. Ett proffs, precis s... Visa hela »

19 jan 2023