Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Swedish Natural

3,9
9 recensioner
Swedish Natural

Hårförlängningar, fransförlängningar och löshår. Det är vad som står i fokus hos Swedish Natural, något som bland annat har lockat flera bloggare och kändisar till den ljusa salongen på Sveavägen. Här använder de även Olaplex, en känd produkt som ska vara extra skonsam för håret. Ledorden är hög kvalitet och låga priser.

Att förlänga och fylla ut svallet har blivit ett populärt inslag på salongerna, men det är inte alla som har samma stora fokus på just den här typen av behandlingar som Swedish Natural. Salongen har tagit sig an att erbjuda professionellt löshår till bättre priser än andra, samt att satsa på kvalitet när det kommer till både produkter och service. Löshåret består av europeiskt remy-hår, ett löshår som ska ge en naturlig look, passa alla hårtyper och även gå att platta, locka och styla. För att fästa slingorna används microringar och keratinvax. I löshårsutbudet ingår dessutom allt från clip-on till relativt nya metoden flip-in.

Swedish Natural ägnar sig inte bara åt extensions, utan även åt fransförlängningar i en rad olika former. Den som vill ha mascara-looken dygnet runt erbjuds permanenta lösögonfransar som skräddarsys för att passa ögon och ansiktsform. Det kan gälla såväl en förbättring av de egna fransarna som en komplett ”falsk lash”-effekt, något som i sin tur lär ge en viss anti age-effekt för den med trötta ögon.

Användarbilder på Swedish Natural

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 nov 2019

Hittade bra erbjudande för hårförlängning. Tänkte att det vore kul att ha Rapunzel långt hår igen.
Min frisörska var supertrevlig, lätt att prata med och hon gjorde väl det bästa hon kunde. Det tar ca 3 h att sätta in allt....men som... Visa hela »

2 apr 2020

Färgade mitt hår och satte i löshår. Frisören var kort när hon pratade med mig, lite otrevlig men annars snäll. Men så fort hon in i personalrummet hörde jag att hon började säga till sina kollegor att jag var jobbig för att jag hade kla... Visa hela »

29 sep 2020

Been going there for lashes over half an year. It was always good BUT since I like a lot of volume I always booked the big filling which is supposed to be for 90min, unfortunately I never got that. Don’t know if Alexandra was just lazy everytime but last time it was badly done, it took exactly... Visa hela »

14 okt 2015

Helt fantastisk personal och produkter!! ❀ Sthlms absolut bästa salong. Bokar ni inte in er här går ni miste om kvalité!

3 okt 2016

Supernöjd!!!! Får absolut mina bästa rekommendationer! Proffsigt och med allra bästa service och kvalité. JoAnn du är en fantastisk frisör. Bästa salongen! /Anna

25 aug 2016

Underbar personal! Samt otroligt duktiga frisörer med massor av gulderfarenhet. Love it ❀

19 aug 2016

Fantastisk service! Supernöjd med resultatet 😄 Kan verkligen rekommenderas!

19 aug 2016

Alltid lika nöjd!!!

19 aug 2016

Fantastiska produkter av fin kvalitet, naturligt och vackert resultat!
Grym personal och service som gav guldkant på besöket.
Sthlms bästa hårförlängningsstudio!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.