So Stockholm Gallery

inga betyg
Galleri
Hemsida
So Stockholm Gallery
inga betyg
Hemsida

So Stockholm är ett konst-, fashion- och designgalleri i Kungsträdgården som sedan 2004 drivs av entreprenören Maria Forssén. På en av stans mest centralt belägna och ikoniska adresser avlöser spännande utställningar och event varandra.

I oktober 2004 slog So Stockholm upp portarna i Kungsträdgården. Maria Forsséns tanke var att starta en mötesplats för såväl unga designers och konstnärer som etablerade fotografer och varumärken. Här finner du ett galleri där ägaren väljer att jobba med utställningar eller evenemang hon själv finner intressanta och som dessutom ligger rätt i tiden.

Aktiva samarbeten mellan galleri och designerskolor är en självklarhet när man ser möjligheter istället för begränsningar. Maria ställer regelbundet ut elevernas examensarbeten i studion. Även Mötesplats Stockholm är ett återkommande evenemang på So Stockholm. Här möts människor från kulturbranschen och folk från näringslivet.

Om man vill hyra lokal för events och mingel passar So Stockholm utmärkt. Evenemang och fester är en vardag i dessa kreativa ytor. Kontakta galleriet för att få mer idéer om vad som går att skapa efter dina önskemål. Kom ihåg, i kreativa människors värld är det mesta tillåtet och möjligt.

Föreslå ändringar

Användarbilder från So Stockholm Gallery Användarbilder

Recensioner av So Stockholm Gallery

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera So Stockholm Gallery!